Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 23. (ke) – Béla
Életmód-tanácsadás

A tanácsadó: Dr. Sebő Zsuzsanna

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
allergia
2014.03.24. 12:33A kérdés:

Kedves Doktronő!A kislányom 20 hónapos és most derült ki nála, hogy tojás allergiája van. Még a liszt érzékenységre a teszt eredménye nem készült el, nem tudom, hogy ez így párosulhat-e vagy sem?? Igazából én a homeopátiás készítményekre lennék kíváncsi, hogy melyik lenne az ami nekünk ebben az esetben segíteni tudna. El fog -e múlni, vagy ha túlságosan is magas az allergia szintje, akkor később más allergia típusok is meg jelenhetnek, vagy sohasem múlnak el???Tünetei nincsenek a gyermekemnek, csak apró kis pöttyök az orrán és a szája körül voltak. De más tünete nem volt, ezért sem vettük észre, csak egy vérvétel alapján tudtuk meg. Szeretném segítségét kérni, hogy milyen készítmények azok, amikkel meg tudnám állítani, vagy csökkenteni a tojás allergiáját. Köszönöm szépen válaszát, további szép napot!Üdv: Gyenge Bernadett

A tanácsadó válasza:

A gyermek panasza nem egy heveny történés, hanem egy krónikus panasz, amit a homeopátiában un. alkati szerrel próbálunk csökkenteni, kiegészítve a kezelést számos más, egyéb megfontolás alapján adott szerrel. Ehhez a komplex kezeléshez be kell jelentkeznie egy homeopatához. Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

újszülött, sárgaság, hasfájás
2014.04.04. 16:21A kérdés:

Kedves doktornő!Egy hete szültem sectioval.Már 3 napja vagyunk itthon, a pici lány oltári sárga, de a vér bilirubin szintje jó volt így eljöhettünk.Nagyon aluszékony, nehezen táplálható, még sokszor a cumisüvegből sem akar-tud enni, azért próbálkozunk a szoptatással is.Nappal eszik-alszik, viszont éjszak pontban 24 órakor elkezd sírni és hajnali 3-ill. 5 óráig teszi ezt, hallom hogy jön a szél olyankor a sírás felerősödik,lábait húzgálja, arca kivörösödik.Próbáltam hasrafektetni, de 1x jó, máskor nem. Nagyon sajnálom, a drágát, tudna nekünk segíteni???Egyébként ügyesen büfizik, egész nap kap pótlást, tápszert, de mégis csak éjszaka fájlalja a hasát. Természetesen én is figyelek az étkezésre.Köszönettel Fné

A tanácsadó válasza:

Kedves Fné. Technikai problémák miatt csak most tudnék sort keríteni a válaszadásra, de nyilván -való már más gondok foglalkoztatják. Szívesen válaszolok új kérdésre. Üdvözlettel dr.Sebő Zsuzsanna

condiloma
2014.04.20. 07:01A kérdés:

Kedves Doktornő!Szeretném megkérdezni, hogy futószemölcsre (condiloma) milyen homeopátiás szer alkalmas. Sajnos évek óta nem tudom "legyőzni" ezt a betegséget, mert mindig visszatér.voltam fagyasztáson, használtam a Condyline oldatot is, de csak rövid időre leszek tünetmentes. Várom segítségét!Üdvözlettel: Nelly

A tanácsadó válasza:

Évek óta tartó panaszokat egyebek mellett alkati szerrel kell kezelni a homeopátiában, ehhez viszont be kell jelentkeznie egy hp.orvoshoz. A condiloma komplex kezelésében a HPV vírus nozóda is megjelenhet, valamint számos egyéb szer. Üdvözlettel dr.Sebő Zsuzsanna

autisztikus tünet
2014.05.07. 13:08A kérdés:

Tisztelt Doktor Nő !Már írtam Önnek, mi szerint kisfiamnál az MMR oltást követően, 16 hónapos kor körül jelentkeztek autisztikus tünetek. Természetesen nem "dugjuk a fejünket a homokba", voltunk gyermekneurológusnál, Aki szerint a gyermekem hiperaktív, és fennáll az A típusos autizmus lehetősége. Május 26-ára kaptunk időpontot a Vadaskert Alapítványhoz autizmuskivizsgálásra. Jelenleg korai fejlesztésre járunk. Május 2-án fejeztük be az MMR homeopátiás oltáskivezetését (Szakember segítségével). Ez 8 hétig tartott, és nagyon sok eredményt hozott. Kisfiam nyugodtabb lett, kommunikatívabb, érdeklődőbb, de ami óriási hiányosság, hogy hiányzik az utánozás Nála. Tulajdonképpen nem is tudok Önnek más autisztikus tünetet felsorolni, csak ezt az egyet.Meggyőződésem, hogy az autisztikus tüneteket (korábban több is volt) az MMR oltás okozhatta, mert az oltás után néhány órával észrevettem, hogy kisfiamnak a fogzástól végig be volt gyulladva az ínye, és minden korábbi tünet időben is az oltáshoz köthető.Kérdésem a Tisztelt Doktornőhöz, hogy mit tehetünk még a kisfiam gyógyulásáért ?!Válaszát köszönöm szépen ! Éva

A tanácsadó válasza:

Amiket leírt (kivezetés, Vadaskert, korai fejlesztés) első nekifutásra éppen elegendő, és a későbbi jó eredmények érdekében még akkor is folytatandó, ha kisfiú határeset, vagy még csak a gyanú áll fenn. Fontos, hogy minden eddigi oltását megfelelően (táplálék kiegészítők, D6 Saccharum, esetleg Cuprum és egyéb szerek kiegészítésével) kapja. Gondolom, ezt a homeopatájuk is elmondta. Tapasztalatom szerint minél fiatalabb korban kezdjük meg mind a kivezetést (T.Smits módszere szerint), mind a fejlesztéseket, annál jobbak az eredmények. Pácienseimnek azt szoktam javasolni, egyszere 3-4 módszernél ne csináljanak többet, inkább a későbbiekben valamelyik helyett egy újabb módszer bejöhet. Üdvözlettel dr.Sebő Zsuzsanna

szemölcs
2014.05.14. 18:22A kérdés:

Tisztelt Dr. Sebő Zsuzsanna!Kérdezni szeretném, hogy milyen homeopátiás szer szedendő kisajaknál lévő fehér színű szemölcs esetén?Válaszát köszönöm, tisztelettel:Tóth Zoltán Jánosné

A tanácsadó válasza:

Csak egyénre szabott terápiától, azaz az un.alkati szertől várható esetleges változás. Mindenesetre egy négy hetes kúrát meg lehetne próbálni, a Thuya C, CH 30 gyógyszer heti egy alkalommal szedésével. Üdvözlettel dr.Sebő Zsuzsanna

A tanácsadó: Dr. Sebő Zsuzsanna

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
old.natursziget.com