KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. jún. 14. (pé) – Vazul,Herta
Életmód-tanácsadás

A tanácsadó: Almásy Zsolt

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
2010.03.02. 12:21A kérdés:

Tisztelt Almásy Úr.Szeretném az ön tanácsát kérni,egy komolyabb betegségel kapcsolatban 31éve fiu vagyok. Gyerekkoromba makk egészséges voltam.1997-ben 18éves koromba leukémiás lettem, 4 kemoterápián estem át.1998-ban Csontvelőátültetésem volt lánytestvéremől. A leukémiábol teljesen kigyogyultam de...1999-ben egy GVHD immun reakcio miatt sulyos obstruktiv tüdö betegség alakult ki nálam.2002-ben ugyan emiatt csontritkulásom lett plusz csípő nekrózis.Jelenleg a legnagyobb gondot a tüdöm okozza mivel 20méter gyaloglás után is kifulladok. A testsulyom kritikus 183cm vagyok és csak 50kg. Étvágyam jo, de össze függ a légzésemmel, ha elfáradok nincs étvágyam ha nagyon jollakok akkor nehéz a légzésem. Sokféle diétát kiprobáltam már,de nem sok sikerel.Sok étel okoz nekem hasmenést, pl nyers zöldség, gyümölcs ezért is nehéz nekem természetes uton vitaminokat és enzimeket jutatni a szervezetembe.Ezért figyeltem fel arra amit a részletes adataiban irt, hogy természetes eredetű táplálékkiegészítőket tudna ajánlani továbbá nagyon biztatoan hangzik a tönkretett vese és máj, valamint kislánya legyengült immunrendszerének helyreálása. Nagyon szeretném ha az én tüdöm is regenerálodhatna... Válaszát és segitségét elöre is köszönöm. Szilveszter

A tanácsadó válasza:

Kedves Szilveszter!

Tapasztalataim szerint a gyógyuláshoz vezető út ott kezdődik, hogy első lépésként meg kell szüntetni a szervezetre ható külső káros hatásokat. Fontosnak tartom, hogy az éjszakai pihenést, regenerálódást ne zavarják külső ritmizáló jelek, elektromos és mágneses mezők, sugárzások. Ameddig káros elektroszmogban illetve földsugárzásokban él valaki, addig kevés esélye van bármiféle terápiának, tartós gyógyulásnak. Mi annak idején (szerencsére) éppen egy új lakásba költöztünk családommal.

Ezt követően jöhetnek a második lépésben a különféle terápiák, kezelések illetve a különféle vitaminok, táplálék kiegészítők. Ehhez azonban feltétlenül szakember segítségére van szükség (orvos, természetgyógyász)

A lakótér vizsgálatában tudok Önnek akár személyesen is segíteni. A megfelelő vitaminok, táplálék kiegészítők kiválasztásához is tudok jó minőségű természetes alapú terméket, illetve hozzáértő szakembert ajánlani. Nekünk annak idején ezek segítettek. Kérem, hívjon fel telefonon és megbeszéljük a részleteket.

A fentieken kívül nagyon fontosnak tartom még a tiszta, minőségi, káros információktól és rezgésektől mentes ivóvíz fogyasztását is!

Véleményem és tapasztalataim szerint az emberi szervezet csodálatosan van kitalálva, és képes akár vert helyzetből is győztesen kikerülni!

Mielőbbi gyógyulást!

Üdvözlettel: Almásy Zsolt

2010.03.03. 14:51A kérdés:

Kedves Uram!Az egészséges ivóvíz témában kutakodok, nem nagy sikerrel. Fenti tanácsát olvasva érdekelne, hogy Ön mit tart" minőségi káros információktól és rezgésektől mentes "víznek?Tájékoztatását megköszöne, üdvözlettel: B. Györgyi

A tanácsadó válasza:

Kedves Gyöngyi!

A víz kiváló információhordozó.
Poláris molekulái végtelen számú variációban képesek egymáshoz kapcsolódni, és ezáltal információt szállítani a szervezetbe. Ezt a tulajdonságát használják, amikor gyógyító információkkal, energiával töltik fel (pl. homeopátiás készítmények).

Sajnos, külső hatások miatt káros információkat is szállíthat az ivóvíz, legyen szó akár csapvízről, akár palackozott ásványvízről.

(Honlapomon talál bővebb információt:
http://radiesztezia.blogspot.com/2009/05/elektroszmog-viz-programozasa-egeszseg.html )

Ezért fontosnak tartom, hogy az elfogyasztott ivóvíz információs szinten is "tisztítva" legyen.
Bioboltokban többféle energetizált víz is beszerezhető pl. PI víz, illetve forgalmaznak különféle víz energetizáló készüléket is. Érdemes alaposan körülnézni ezen a téren.

Továbbá fontos, hogy az energetizálást követően rövid időn belül fogyasszuk el, tehát ne tároljuk a vizet műanyag palackokba zárva napokig a konyha sarkában. Célszerű beszerezni egy háztartási víztisztító és energetizáló berendezést amivel közvetlenül a fogyasztás előtt tudjuk előállítani a szüksége mennyiségű tiszta és energetizált ivóvizet.

Üdvözlettel: Almásy Zsolt

2010.03.03. 19:53A kérdés:

Kedves Almásy Úr!Az volna a kérdésem, h. egy átlagos kis tömblakásban élő család , aki nem tologathatja akárhová az ágyát, bútorait , el sem költözhet, mit tehet a káros sugárzások ellen? ( telefon, TV, számítógép , stb. ) Vannak erre általános praktikák?Válaszát köszönöm.V.Ilka

A tanácsadó válasza:

Kedves Ilka!

Első lépésben egy pontos "diagnózisra" van szükség.
Ki kellene deríteni, hogy az Ön lakásában van-e probléma, és ha igen akkor mi okozza.
A megfelelő védekezés kialakítása csak ezt követően lehetséges.

Sokan tartanak az elektroszmog felméréstől, mondván, nem lehet átrendezni a szobát, nem tudunk elköltözni.

Gyakorlati tapasztalatom alapján mondhatom, hogy egy átlagos lakásban nagyon jó eséllyel, gyakran igen egyszerűen meg tudjuk szüntetni a káros elektroszmogot. Erre a célra különféle árnyékolási és egyéb megoldások léteznek. Javaslom, hogy végeztessen el egy komplett felmérést, de addig is tartson kellő távolságot az elektromos készülékektől. A fekhelyek 1-1,5 méteres körzetéből érdemes eltávolítani az elektromos eszközöket, vezetékeket.

A Natúsziget portálon megjelent cikkeimben, és honlapomon további hasznos tanácsokat olvashat.

Üdvözlettel: Almásy Zsolt

2010.03.04. 20:39A kérdés:

Kedves Zoltán! Kisváros külterületén lakom 35 éve. A házunkkal átellemben van egy magas villanyoszlop trafóházzal. Sajnos nem tudom a paramétereket, azt, hogy milyen erős a sugárzás. A környező házakban lakók közt nincs tudomásom esetleges sugárzáshoz köthető megbetegedésről. Sajnos az én közvetlen családomban daganatos betegség miatt történtek tragédiák. Ezért sokat tűnődtem, hogy a közelemben lévő egység sugárzás veszélyt jelenthet -e számomra. Honnét tudhatom meg, egyáltalán milyen sugárzásnak vagyok kitéve? Mit tehetek egészségen megőrzése érdekében? Sajnos elköltözni nem áll módomban. van megoldás?Tisztelettel várom válaszát: Teca

A tanácsadó válasza:

Kedves Teca!

A ház közelében lévő trafóház és a hozzá tartozó nagy teljesítményű elektromos vezetékek okozhatnak erős mágneses tereket az épületekben. Ezek a mesterséges zavarzónák és a természetes eredetű káros ritmizáló jelek (földsugárzások) elősegíthetik különféle betegségek létrejöttét. Daganatos betegség kialakulásához általában több tényező is hozzájárul. Azt, hogy az Önök lakásában okozhatnak-e problémát az említett zavarzónák, csak egy alaposan és pontosan elvégzett felmérést követően lehet megállapítani.

A mérésekről részletes információkat talál honlapomon.
www.radiesztezia.blogspot.com

Üdvözlettel: Almásy Zsolt

2010.03.05. 22:18A kérdés:

Tisztelt Almásy Úr! Az előttem kérdezőhöz kapcsolódóan szeretnék kérdést feltenni. Mi is egy társasházban lakunk, a lakásunk 45 nm-es, minden irányból körbevéve szomszédokkal. Egy ekkora lakásnak hozzávetőlegesen mennyibe kerül a bemérése, ill. az "ártalmatlanítása"? Böngésztem előzetesen a honlapját, de egyértelműen ezt nem sikerült kisilabizálnom.:) A közvetlen közelünkben, de a szomszédban működő, erős elektromos sugárzást gerjesztő készülékek hatásait ki lehet-e védeni anélkül, hogy a szomszédot kellene rávenni a lakásában működő készülékek áthelyezésére? Köszönöm válaszát! Krisztina

A tanácsadó válasza:

Kedves Krisztina!

A pontos árakat itt találja:
http://radiesztezia.blogspot.com/2009/04/elektroszmog-hattersugarzas.html

Egy szoba komplett vizsgálatára az első pont vonatkozik kiszállás.

Elsősorban a hálószobák vizsgálatát tartom fontosnak.
A káros sugárzások jelentős részét a szoba átrendezése nélkül is meg lehet szüntetni, ki lehet árnyékolni. Ennek esetleges költségeit azonban csak a felmérést követően lehetséges megállapítani.

Üdvözlettel: Almásy Zsolt


Üdvözlettel: Almásy Zsolt

A tanácsadó: Almásy Zsolt

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
old.natursziget.com