KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 18. (csü) – Andrea,Ilma
Életmód-tanácsadás

Szakorvosainktól, természetgyógyászainktól és a helyes életmóddal foglalkozó szakembereinktől kérhet itt tanácsot, ehhez az alábbi listából kiválaszthatja az Önnek megfelelő szakembert. Tanácsadóink vállalják, hogy néhány napon belül válaszolnak – vagy a nyilvánosság előtt, vagy a kérdező kívánságára, illetve szakértőnk megítélése alapján a nyilvánosság kizárásával, csak Önnek szóló privát válaszban. Természetesen az üzenetváltás nem pótolhatja a személyes orvosi konzultációt, ezért ha sürgős problémája van, feltétlenül forduljon orvoshoz.

E szolgáltatásunk igénybevételével Ön egyszersmind felhatalmazza a Natúrsziget portált arra, hogy – személyiségi jogainak tiszteletben tartása, nevének és elérhetőségének bizalmas kezelése mellett – a portálon név nélkül idézzen az Ön kérdéséből, illetve tanácsadónk arra adott válaszából.

Dr. Dénes Ágnes

sebész szakorvos, homeopata

Dr. Dénes Ágnes

Dénes Ágnes vagyok, sebész szakorvos és homeopata. Szeretek gyógyítani. A gyógyítás, a segítés készsége anyai ágon sok ősömig visszavezethető. Az ükanyám füvesasszony volt, a szépanyám tán boszorkány...

Kicsi gyerekkorom óta orvos akartam lenni. Az egyetemen végzős orvosként mentőztem. Orvosként a sebészkedés mellett tanultam akupunktúrát, lézerterápiát, fitoterápiát, ismerkedtem Bach doktor csodás virágesszenciáival, belekóstoltam a táplálkozás-egészségtanba, de örökké megújuló szerelmem a homeopátia lett.

2000-ben tettem belőle licenc vizsgát a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. A Magyar Homeopata Orvosi Egyesületnek évekig oktatója, előadója, vizsgáztatója voltam.

Szakmai munkám elismeréseként 2007-ben megkaptam a brüsszeli székhelyű The European Commitee for Homepathy „honoris causa” diplomáját.

2017-ben visszaköltöztem Pécsről a szülővárosomba, Budapestre, ezért a 18 éve működő pécsi magánrendelésemet megszüntettem. 2018 februárjától a III. kerületi G1 Intézetben dolgozom, homeopataként. Az intézet fő profilja a nőgyógyászat, szülészet, babavárás és a daganatos betegek kezelése. Ezért elsősorban ezekről a területekről várom a hozzám fordulókat, de szívesen fogadok más panaszokkal jelentkezőket is.

Rendelés helye:
MedicPoliklinika

Bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken:

Megválaszolt kérdések
Kérdést szeretnék feltenni
Vissza a tanácsadók listájához


old.natursziget.com