KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2022. aug. 9. (ke) – Emőd
Címke: tbc

Egyre kevesebben járnak tüdőszűrésre

Ma sem elhanyagolható a tbc kockázata

Egyre kevesebben járnak tüdőszűrésreA tbc fertőzéssel, a közhiedelemmel ellentétben, még a 21. században is számolni kell. Bár 1995 óta fokozatosan csökken az újonnan diagnosztizált esetek száma, az új fertőzések számát tekintve Magyarország még ma is „előkelő helyen” áll az európai listán.

tovább ...

Tbc ellen hatékony
új gyógyszert készítenek Japánban

Tbc ellen hatékony új gyógyszert készítenek JapánbanJapán tudósoknak a jelek szerint sikerült olyan anyagot találniuk, amely képes arra, hogy az orvosi kezelésnek ellenálló tbc-fertőzésből is kigyógyítsa a betegeket. Az első kísérleteket az OPC-67683 kódnevű anyaggal végezték tbc-vel fertőzött egereken.


tovább ...

Weixl-Várhegyi László:

A mikrohullámú sütő ártalmai (1.)

A mikrohullámú sütő ártalmai (1.)A második világháború vége felé egy amerikai hadmérnök a mikrohullámokkal végzett kutatást úgy, hogy az árnyékolt terület mögött volt a szendvicse. Éppen végzett, és megfogta a szendvicsét, hogy falatozzon belőle. Meglepődött, hogy forró, és nem értette, mitől.

tovább ...

A tej és a tejtermékek egészségkárosító hatásai: ez lenne a feketeleves?

A tej és a tejtermékek egészségkárosító hatásai: ez lenne a feketeleves?Ki ne hallotta volna nap mint nap, hogy „a tej egészséges” vagy „tápanyagokban gazdag”, „a gyermekek számára fontos” stb... Sajnos az alábbiak szerint pont az ellenkezője az igaz. Kérem, fordítson egy kis időt erre a cikkre. Mindig az váltja ki a legnagyobb megdöbbenést és kételyt, amit nem a többség hangoztat vagy csinál. Az alábbi tények nagyon befeketítik a tejet. Ha a fenti reklámszövegek igazak volnának, akkor könnyű lenne igazolni a valódiságukat. Vegyük csak sorra ezeket a vizsgálati eredményeket! E cikk szerzője, Pusztai Árpád, tudományos forrásokra utalva, megkérdőjelezi a tej több ilyen, egészségesnek hitt tulajdonságát. Pusztai Árpád magyar származású, világszerte ismert biokémikus, akinek korábban már közöltük írását a szója egészségkárosító hatásairól.

tovább ...
old.natursziget.com