KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2022. júl. 6. (sze) – Csaba
Címke: sperma

Veszélyes lehet
az interneten rendelt sperma

Veszélyes lehet az interneten rendelt spermaMiután Nagy-Britanniában egy évvel ezelőtt megszüntették azt a gyakorlatot, hogy a spermabankokban megőrzik a donorok névtelenségét, jelentősen csökkent a donorok száma, és ezzel párhuzamosan fellendült az igények gyors kielégítését célzó internetes spermakereskedelem.

tovább ...

Nagyobb az autizmus kockázata, ha az apa elmúlt 40 éves

Nagyobb az autizmus kockázata, ha az apa elmúlt 40 évesEgy régóta folyó vitában friss érveket kaptak az autizmust genetikai okokkal magyarázó szakemberek. Egy új kutatásból kiderült, hogy ha az apa elmúlt már 40 éves, akkor nagyobb eséllyel születnek autista gyermekei, mintha fiatalabb korban vállalkozik apaságra.

tovább ...

A dohányzás árt a férfiak nemzőképességének

A dohányzás árt a férfiak nemzőképességénekA legújabb kutatások szerint a dohányzás csökkenti a férfiak nemzőképességét, és minél több cigarettát szívnak, annál kevésbé valószínű, hogy a spermájuk képes a megtermékenyítésre. Az ezzel kapcsolatos kutatásról 2005 októberében Montrealban számoltak be a reproduktív orvoslás amerikai társaságának éves konferenciáján. A kutatók 18 dohányzó férfi spermáját hasonlították össze nemdohányzókéval. Valamennyi dohányos legalább napi 4 szál cigarettát szívott, több mint 2 éven keresztül.

tovább ...
old.natursziget.com