KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2022. júl. 7. (csü) – Appolónia,Apolka
Címke: sclerosis multiplex

Beszélgetés Komoly Sámuel professzorral

Stroke-kezelés: egyenlőtlen feltételek

Stroke kezelés: egyenlőtlen feltételekA neurológiai betegségek általában a ritkábban előforduló rendellenességek közé tartoznak, így viszonylag kevés embert érintenek, ám aki valamely ilyen jellegű betegségben szenved, annak nagyon fontos, hogy korszerű kezelést, gyógyszereket kapjon.

tovább ...

Sclerosis multiplex (SM)

Titkokkal és tévhitekkel övezett kór

Sclerosis multiplex (SM)Az érintettek többsége fél beszélni a sclerosis multiplexről, az egészségesek közül pedig sokan még annyira sem vesznek tudomást róla, hogy megjegyezzék a nevét, vagy ne keverjék össze más betegségekkel. Így aztán nem csoda, hogy ez a betegség is félelmetes számunkra.

tovább ...

D-vitamin
– új fegyver a rák ellen?

D-vitamin – új fegyver a rák ellen?Aki elegendő D-vitamint vesz magához, annál csökken a bármilyen okból bekövetkező halál kockázata. Ezt állapította meg egy új európai vizsgálat. Emellett a D-vitamin jótékony hatású szívbetegségben, rák ellen, cukorbetegség, bélbetegségek esetén, csontritkulásban stb.

tovább ...

Válaszol: Weixl-Várhegyi László

Pattanások, sclerosis multiplex (SM)

Válaszol: Weixl-Várhegyi LászlóRendszeresen közreadjuk – természe­tesen írójuk megváltoztatott nevével – a tanácsadóinkhoz érkezett e-maileket és a rájuk adott válaszokat, ha másokat is érintő információkról van szó. Ezúttal Weixl-Várhegyi László természet­gyógyász tanács­adónk levelezéséből válogattunk.

tovább ...

Weixl-Várhegyi László:

Védekezzünk az elektroszmog ellen (2.)

Védekezzünk az elektroszmog ellen (2.)Védekeznünk kell minden olyan hatással szemben, amelyhez az evolúció során nem szoktunk hozzá. A cikk első részében többféle ártalmas sugárzás hatásait ismertettük. Most a mobil­telefonról, a számítógépről és a védekezés mindenki által elérhető lehetőségeiről lesz szó.

tovább ...

Vén Péter:

Schneider-módszer: csak szelíden (1.)

Schneider-módszer: csak szelíden (1.)A Schneider-módszer a világ egyik legkézenfekvőbb mozgás- és mozgatásterápiája. Gyógyító rendszerét az teszi rendkívül hatékonnyá, hogy a betegnek saját magát is masszíroznia kell. Vagy legalábbis a hozzátartozóknak meg kell tanulniuk a masszázsfogásokat.

tovább ...
old.natursziget.com