KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2022. júl. 7. (csü) – Appolónia,Apolka
Címke: reiki

Maczkay Zsaklin:

Gyógyító energiák: a reiki

Gyógyító energiák: a reikiA reiki energiaátadással dolgozó, kézrátételes gyógymód, szellemi iskola, mely nem csupán megkönnyíti a gyógyulás útjait, de az Univerzummal összhangban segíti szellemi, spirituális, lelki fejlődésünket is. Megtapasztalása hozzásegít az egység élmény megéléséhez.

tovább ...

A természetgyógyászat legnépszerűbb, legeredményesebb módszerei

A természetgyógyászat legnépszerűbb, legeredményesebb módszereiMelyik alternatív gyógymód bizonyul a legeredményesebbnek, és milyen betegségekben érdemes őket alkalmazni? Ezekre a kérdésekre keresték a választ a kutatók, amikor 223, különféle természetgyógyászati gyógymódokat alkalmazó intézetnél érdeklődtek Nagy-Britanniában.

tovább ...

Gyógyszerek helyett módszerek – 10+1 tuti tipp fejfájás ellen!

Gyógyszerek helyett módszerek – 10+1 tuti tipp fejfájás ellen!Tombol a kánikula, és bizony ilyenkor sokan panaszkodnak fejfájásra. Ez ilyenkor természetes? Természetgyógyászunk szerint egyáltalán nem az, sőt gyógyszerek nélkül is könnyedén megszabadulhatunk kínzó fejfájásunktól, ha módszereit alkalmazzuk.

tovább ...

Fényadás – az átadható, eszköztelen gyógyítás

Fényadás – az átadható, eszköztelen gyógyításBiegelbauer Palitól tanultunk fényadást és lettünk annyian fényadók Magyarországon, Erdélyben, a Vajdaságban és ki tudja, még hol a világon. Beavatott bennünket, jobban mondva átadta nekünk a szolgálat lelkét, hogy személyválogatás, viszonzásvárás, feltételszabás nélkül szolgáljuk az emberiséget. Eszköztelen gyógyításnak nevezte Ő a fényadást, hisz a kezünkön és a szerető szívünkön kívül semmi másra nincs szükség ahhoz, hogy elfogadjuk a másik embert, szeressük a hozzánk fordulót.

tovább ...
old.natursziget.com