KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2022. aug. 9. (ke) – Emőd
Címke: psoriasis

Prof. Dr. Gere Tibor:

A pikkelysömör kezelése, gyógyítása

A pikkelysömör kezelése, gyógyításaSzámos gyógyíthatatlannak hitt betegség közül az egyik legfélelmetesebbnek a kellemetlen és esztétikailag is félelmetes bőrbetegséget, a pikkelysömört (psoriasis vulgaris) tartják. Statisztikai adatok szerint az Amerikai Egyesült Államokban a lakosság 4%-a érintett.

tovább ...

Dr. Gergely Ákos cikksorozata (2.)

Az amalgám több tucatnyi káros hatása

Az amalgám több tucatnyi káros hatásaTöbb száz közlemény és kísérleti eredmény alapján alább ismertetjük az amalgámnak az élő szervezetre gyakorolt hatásait. Tény, hogy a benne lévő higany minden porcikánkhoz eljut, számos betegséget okoz, és a sejtek, sőt a molekulák szintjén is károsít bennünket.

tovább ...

Wellness&Spa: a teljes körű fürdőszolgáltatás

Wellness&Spa: a teljes körű fürdőszolgáltatásKülönleges vegyi összetételükből fakadóan a hazai gyógyvizek többféle betegség kiegészítő kezeléséhez, akár fürdő- vagy ivókúraként, akár inhalációs terápiaként sikerrel alkalmazhatók. A világon egyedülállóan változatos és gazdag gyógyvízkincs páratlan értéket képvisel.

tovább ...

Kapcsolat a pikkelysömör és a szívbetegségek között?

Kapcsolat a pikkelysömör és a szívbetegségek között?A legújabb tanulmány szerint a pikkelysömör (psoriasis) súlyos formája növeli a szívbetegségek kialakulásának kockázatát. Több mint 680 ezer brit beteg adatait áttanulmányozva következtettek erre a kutatók, elsősorban a gyulladással magyarázva a kapcsolatot.

tovább ...
old.natursziget.com