KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2022. aug. 9. (ke) – Emőd
Címke: polifenol

A rostos almalé négyszer
egészségesebb, mint a szűrt

A rostos almalé négyszer egészségesebb, mint a szűrtA lengyelországi Wroclaw mezőgazdasági egyetemének kutatói, Jan Oszmianski vezetésével összeha­sonlították a szűrt és a rostos almalé tulajdonságait. Kiderítették, hogy a rostos almalében négyszer annyi polifenol található, mint a szűrben, ezért sokkalta egészségesebb.

tovább ...

A fekete tea segít
a stressz legyőzésében

A fekete tea segít a stressz legyőzésébenBrit tudósoknak sikerült tudományos érvekkel is alátámasztaniuk azt a törvényszerűséget, amellyel a legtöbb szigetországbeli már régóta tisztában van. A kutatók eredményei szerint a fekete tea rendszeres fogyasztásával az emberek hamarabb túljutnak a stresszhelyzeteken.

tovább ...

Teaivással megelőzhető a petefészekrák?

Teaivással megelőzhető a petefészekrák?Svéd kutatók érdekes, de egyelőre nem egyértelműen meggyőző elméletet állítottak fel arról, hogy a rendszeres, naponta több csészével fogyasztott tea mérsékli a petefészekrák kifejlődésének kockázatát. A vizsgálatba 61 057 svéd nőt vontak be, akikkel kérdőívet töltettek ki étkezési szokásaikról, majd 15 éven át nyomon követték egészségi állapotukat. E másfél évtized alatt 301 nőnél alakult ki petefészekrák. Azoknál a nőknél, akik 2 vagy több csésze teát ittak naponta, 46%-kal kisebb arányban fejlődött ki a betegség, mint a teát nem fogyasztóknál.

tovább ...
old.natursziget.com