KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2022. júl. 7. (csü) – Appolónia,Apolka
Címke: parazita

Többféle betegséget is
gyógyíthatnak a félelmetes paraziták

Többféle betegséget is gyógyíthatnak a félelmetes parazitákKözvetlen környezetünkben megszám­lálhatatlan parazita él. Vannak közöttük szemmel láthatatlanok, és nagyon is jól láthatók egyaránt. Az élősködők többsége sokféle betegséget okozhat, ám közülük néhányat már ma is a gyógyítás szolgálatába állítottak a kutatók.

tovább ...

Dr. Mátray Árpád:

Állatok homeopátiás kezelése (4.)

Állatok homeopátiás kezelése (4.)Cikksorozatunkban ezúttal a homeopátiás gyógyszerválasztást segítő gyakori kérdésekről és a szerek potenciáiról olvashatnak, majd a leggyakrabban előforduló állatbetegségek sorában az ekcéma kezelésével, valamint az ellés, fialás támogatásával ismertetjük meg Önöket.

tovább ...

Paraziták jelenlétével magyarázzák az elhízást

Paraziták jelenlétével magyarázzák az elhízástA belekben élő mikroorganizmusokkal magyarázzák a túlsúlyt a washingtoni egyetem kutatói. Szerintük az emésztőrendszerben található különféle baktériumok közül bizonyos fajták hozzájárulnak ahhoz, hogy a gazdaszervezet – vagyis az ember – jobban átalakítsa a táplálékot energiává. Úgy vélik, hogy a baktériumflóra átalakításával befolyásolható az illető testsúlya. Az eredményekről a Proceedings of the National Academy of Sciences online kiadása számolt be 2006 júniusában.

tovább ...

Az állatkínzástól az embervédelemig

Az állatkínzástól az embervédelemigAz elmúlt években megdöbbentő méreteket öltött a gyermekeket érő kutyaharapások körüli szenzációhajhászás a sajtó berkeiben. Sokat törtem a fejem, vajon dédszüleink idején, a tanyavilág acsarkodó kuvaszai mellett felcseperedőkről miért nem cikkeztek ennyit. Azon is töprengtem, állatvédelmi törvény ide vagy oda, sajnos nem lett kevesebb a napvilágra kerülő állatkínzásos esetek száma, sőt... Ebbéli gondolataimba mélyedve aztán beletoccsantam egy szép, nagy, illatos, barna kutyakakiba a járda kellős közepén. Újabb talány: hova tűnt Magyarországról az állattartás kultúrája? S volt-e ilyen egyáltalán?

tovább ...

Dr. Flórián Sándor: Gyógyulhatsz, ha akarsz! (3.)

Dr. Flórián Sándor: Gyógyulhatsz, ha akarsz! (3.)A mai egyetemi orvoslás árnyoldala a krónikus betegségek kezelése. Gyakorlatilag az orvostudomány fejlődése ellenére máig megoldatlan problémát jelentenek a degeneratív betegségek, a rendelkezésre álló terápiák révén csupán a tünetek enyhíthetők, de végleges gyógyulásról nem beszélhetünk. Létezik azonban más út is, amit Dr. Flórián Sándor belgyógyász, homeopata, akupunktőr, holisztikus orvos az elmúlt hetekben megjelent Gyógyulhatsz, ha akarsz! című könyve ismertet. Alább egy hosszabb részletet olvashatnak a kötetnek a bélflórával és a belek eredeti mikroflórája egyensúlyának helyreállításával foglalkozó fejezetéből.

tovább ...
old.natursziget.com