KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2022. aug. 9. (ke) – Emőd
Címke: mobiltelefon

Weixl-Várhegyi László cikke (2.)

A mobil nem való gyerek közelébe!

A mobil nem való gyerek közelébe!Minden sejtünk folyamatosan küld és fogad elektromágneses jeleket. Ez a folyamat létfontosságú a szervezet egészének folyamatos működése szempontjából, de szervezetünk a fogadott „rossz” jelre akár úgy is reagálhat, hogy gátlástalan sejtnövekedést, sejtburjánzást indít el.

tovább ...

Weixl-Várhegyi László cikke (1.)

Mobiltelefon – ennyire veszélyes?

Mobiltelefon – ennyire veszélyes?Agyunk működését vizsgálva megdöbbentő megállapítást tettek amerikai kutatók: az agyhullámok a térbe „kisugárzódnak”, és a rádióhullámokhoz hasonló működést mutatnak. Az agyból jövő hullámok hossza különböző, mintegy skálát képeznek, de hosszuk elhatárolható egymástól.

tovább ...

Miért tartják az agysebészek a mobilt
távolabb a fejüktől, mint mások?

Miért tartják az agysebészek a mobilt távolabb a fejüktől, mint mások?Nemrég a CNN hírtelevízióban három neves agysebészt kérdeztek arról, miért nem tartják fülükhöz közel a mobiltelefont. A válaszolók mind arra hivatkoztak, hogy ez nem lenne biztonságos. A kijelentések a neves tévés személyiség, Larry King műsorában hangzottak el.

tovább ...

Mobilozás: veszélyesebb, mint
a dohányzás? Hogyan védekezhetünk?

Mobilozás: veszélyesebb, mint a dohányzás? Hogyan védekezhetünk?A Natúrszigeten többször írtunk már az elektromágneses sugárzás, a mikrosütő és a mobiltelefon ártalmas hatásairól. Most újabb tudnivalókat teszünk közzé, dr. Mercola amerikai orvos-szakíró segítségével. Mire vigyázzunk, hogyan védekezzünk? Megtudhatják cikkünkből.

tovább ...

Weixl-Várhegyi László:

A mobilozás ártalmairól

A mobilozás ártalmairólAmit már régóta mondok egy svájci kutatási eredmény alapján, most az osztrákok is megerősítették, összefoglalva a mobiltelefon használatával kapcsolatos ártalmakat. Vajon a mobiltelefon-árusító helyeken hányan tudnának felvilágosítást adni a mobiltelefont vásárlóknak?

tovább ...

Weixl-Várhegyi László:

Védekezzünk az elektroszmog ellen (2.)

Védekezzünk az elektroszmog ellen (2.)Védekeznünk kell minden olyan hatással szemben, amelyhez az evolúció során nem szoktunk hozzá. A cikk első részében többféle ártalmas sugárzás hatásait ismertettük. Most a mobil­telefonról, a számítógépről és a védekezés mindenki által elérhető lehetőségeiről lesz szó.

tovább ...

Weixl-Várhegyi László:

Védekezzünk az elektroszmog ellen (1.)

Védekezzünk az elektroszmog ellen (1.)Védekeznünk kell minden olyan hatással szemben, amelyhez az evolúció során nem szoktunk hozzá. Ilyen az elektroszmog, amelynek összetevői az elektromos vezetékek, háztartási eszkö­zök, számítógép, monitor, mobiltelefon, mikrohullámok, URH-, tv- és rádióadók sugárzásai.

tovább ...

Weixl-Várhegyi László:

A mikrohullámú sütő ártalmai (2.)

A mikrohullámú sütő ártalmai (2.)Még egy kísérlet. A kikapcsolt állapotban lévő mikróba bele kell tenni egy bekapcsolt mobiltelefont. Rá kell csukni a mikró ajtaját, majd felhívni egy másik készülékről a mobiltelefont. Akkor jó a mikró burkolása, ha nem szólal meg a benne lévő mobil készülék.

tovább ...

Mobil a szív fölött

Mobil a szív fölöttRégi kardiológus főorvos ismerősömhöz voltam hivatalos a minap. Ahogy fehér köpenyben ajtót nyitott, kikandikált a mellényzsebéből a mobilja. Köszönés után azonnal és önkéntelenül kiszaladt belőlem a kérdés: „A szíve felett tartja a mobiltelefonját?” Csak egy pillanatra jött zavarba, mielőtt válaszolt: „Nem itt szoktam hordani, mert ha lehajolok, azonnal kiesne a zsebemből.” A jelek szerint nem is érezte szavainak furcsa üzenetét. Ezek szerint aki hivatalból foglalkozik legfontosabb szervünk gyógyításával, semmi kivetnivalót nem talál abban, ha a szívét folyamatosan éri a mobiltelefon által kibocsátott sugárzás.

tovább ...

A mobiltelefon és az egészség

A mobiltelefon és az egészségNem szűnnek a kétségek a mobiltelefonok egészségünkre gyakorolt hatását, a készülékek használatának biztonságos voltát illetően. Egymást érik a különböző kutatások, amelyekben a mobilozás és az agydaganatok kialakulásának összefüggését vizsgálják. Még egy kutatócsoport sem zárta ki egyértelműen, hogy a mobiltelefonok elektromágneses sugárzása veszélyes az emberekre. Egyes vélemények szerint a mobiltelefonok használata rossz hatással lehet a sejtekre, az agyra és az immunrendszerre, illetve megnöveli a rákos betegségek kockázatát.

tovább ...
old.natursziget.com