KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2023. okt. 4. (sze) – Ferenc,Edvin,Zóra
Címke: impotencia

Népbetegség a metabolikus szindróma

Nem kell lemondani a szexről!

Nem kell lemondani a szexről!A relatív jólét, a stressz, a mozgás hiánya vezetett oda, hogy mára népbetegség lett a metabolikus szindróma, azaz például az elhízás, a magas vérnyomás- és vércukorszint. A férfiak duplán veszélyeztetettek, mivel szexuális „működésükhöz” nagyon is szükséges a jó keringés.

tovább ...

Maca és társai a férfiasságért

Potencianövelők a természettől

Potencianövelők a természettőlEgyetlen férfi sem beszél szívesen arról, ha potenciaproblémái vannak. A téma kínos, a tény sérti az önérzetet. A titokban maradt esetek száma biztosan sokkal nagyobb az ismertekénél. Érdemes tehát kipróbálni, mi mindent kínál a természet – a maga sok évszázados tudásával.

tovább ...

Lényegtelen Önnek a szex?
Szedjen antidepresszáns gyógyszert!

Lényegtelen Önnek a szex? Szedjen antidepresszáns gyógyszert!Ismerjük meg a legkorszerűbbnek számító depresszióellenes gyógyszerek (SSRI-k) paráznaságellenes hatását. Ez méltán teszi népszerűvé az antidepresszánsokat a cölibátust fogadók körében, de kevesebb sikerre számíthat a normál élet után sóvárgók közt. J. R. Skinner írása.

tovább ...

Szívbetegség veszélyére figyelmeztethet az impotencia

Szívbetegség veszélyére figyelmeztethet az impotenciaAz 55 éves vagy idősebb férfiak esetében a potenciazavar a fenyegető szívbetegség figyelmeztető jele lehet. Ezt egy új vizsgálat állapította meg. A kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a potenciazavar jelentkezése előrevetíti a mellkasi fájdalom, a szívbetegség vagy a szélütés (stroke) bekövetkeztét 7 éven belül. Azoknak a férfiaknak tehát, akik orvosuktól potenciazavar miatt kérnek gyógyszert, feltétlenül javasolt a kardiológust is felkeresniük.

tovább ...
old.natursziget.com