KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2022. júl. 6. (sze) – Csaba
Címke: hepatitis

Hepatitis C: gyógyszer helyett
májgyulladásban hatékony a grépfrút?

Hepatitis C: gyógyszer helyett májgyulladásban hatékony a grépfrút?A jelenlegi gyógyszeres kezelés alternatívájaként lehetséges, hogy a jövőben grépfrúttal vesszük fel a harcot a fertőző májgyulladást okozó Hepatitis C vírussal (HCV). A HCV a világ lakosságának 3%-át érinti, és a fertőző májgyulladás egyik fő okozója az USA-ban.

tovább ...

Dr. Sebő Zsuzsanna:

Kötelező védőoltások – mit tehetünk?

Kötelező védőoltások – mit tehetünk?Néhány napja adták hírül, hogy Ausztriában nagyobb számban kanyaró megbetegedések fordultak elő. Ugye-ugye – mondja az egyik oldal; nem számít, ártalmatlan megbetegedés – mondja a másik. Ez késztet megszólalásra anélkül, hogy állást foglalnék: „oltani vagy nem oltani”.

tovább ...

Nő a tbc és a májgyulladás veszélye

Egyre több HIV-pozitív Európában

Egyre több HIV-pozitív EurópábanA WHO Európai Régiójában, amihez Oroszország és a szovjet utódállamok is tartoznak, az Európai Betegségellenőrzési és Prevenciós Központ szerint 806 258 (diagnosztizált) HIV-fertőzött él. Közülük 86 912 a múlt évben diagnosztizált új beteg, számuk Németországban is nő.

tovább ...

Egy bennfentes kitálal

Interjú egy volt oltóanyag-kutatóval

Interjú egy volt oltóanyag-kutatóvalAz oltások kötelező jellege sajátos helyzetet teremt egy szabad országban, mert a közjóra hivatkozva kényszerítenek embereket arra, hogy esetleg akaratuk és belátásuk ellenére oltassák be magukat vagy gyermeküket. Miközben az oltóanyagok elkészítése, tesztelése – üzlet.

tovább ...

Terjed az orális szex a fiatalok között

Terjed az orális szex a fiatalok közöttMeglepő eredménnyel zárult egy amerikai kutatás, amely a tizenévesek szexuális szokásait vizsgálta. A témáról 580 kaliforniai középiskolást kérdeztek meg, átlagéletkoruk 14,5 év volt. A válaszolók közül minden ötödik úgy nyilatkozott, hogy már kipróbálta az orális szexet, egyharmaduk pedig közölte, hogy a következő hat hónapon belül szándékában áll ezt megtenni. A tinédzserek nagy része hozzátette, hogy számára az orális szex a hagyományosnál kevésbé kockázatosnak számít.

tovább ...
old.natursziget.com