KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2022. aug. 9. (ke) – Emőd
Címke: autizmus

Népbetegség lett az USA-ban

Drámaian nő az autisták aránya

Drámaian nő az autisták arányaKét évtized alatt hihetetlen mértékben megugrott az autizmus gyakorisága, 600%-kal lett több az autista gyermek az USA-ban. Néhány év alatt – 2002-től 2006-ig – 57%-kal nőtt a számuk. Erről számolt be a CDC (Centers for Disease Control), a Betegségellenőrző Központ jelentése.

tovább ...

Az autizmus gyógymódjai

Kelátterápia – előnyök és kockázatok

200807_autistaszuloje_th.jpgA kelátterápia az Egyesült Államokban engedélyezett kezelés nehézfém mérgezés esetén. Sokan úgy vélik, hogy ígéretesen kezelhető vele az autizmus is, bár ezzel az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer Hivatal (FDA) és a Betegségellenőrzési Központ (CDC) nem ért egyet.

tovább ...

Milyen betegségek kötődhetnek
a védőoltások mellékhatásaihoz?

Milyen betegségek kötődhetnek a védőoltások mellékhatásaihoz?Tegnap adtunk hírt az autizmus és az oltási károsodások gyógyításával foglalkozó budapesti szemináriumról, amelyet dr. Tinus Smits holland homeopata tartott szakembereknek és érdeklődőknek. Most egy Dunakesziről érkezett laikus érdeklődő számol be benyomásairól.

tovább ...

Dr. Sebő Zsuzsanna – Szabadi Sándor

Van remény: az autizmus gyógyítható

Van remény: az autizmus gyógyíthatóE kijelentéssel kezdte az autizmus és az oltási károsodások gyógyításával foglalkozó budapesti szemináriumát dr. Tinus Smits holland homeopata. Megtanította a résztvevőket az autizmus és más betegségek (epilepszia, hiperaktivitás, fejlődési rendellenesség) gyógyítására.

tovább ...

Oltási károsodások és az autizmus:
dr. Tinus Smits előadása, szemináriuma

Oltási károsodások és az autizmus: dr. Tinus Smits előadása, szemináriumaDr. Tinus Smits világhírű holland homeopata orvos május első napjaiban előadást és tanfolyamot tart Budapesten. Csaknem egy évtizede kutatja az oltások következtében fellépő károsodásokat és az autizmus gyógyításának lehetőségeit. E területeken páratlan sikereket ért el.

tovább ...

Veszélyes oltások (2.)

Higany és autizmus: amerikai beismerés

Higany és autizmus: amerikai beismerésAz Amerikai Egyesült Államok kormánya beismerte, hogy a higany autizmust okoz. Az eddig példa nélkül álló beismerés a most 9 éves Hannah Poling autista kislány esete kapcsán került napvilágra. A kislány és szülei kártérítést kapnak, de az összegről még nem döntöttek.

tovább ...

Veszélyes oltások (1.)

Mivel jár az immunrendszer elnyomása?

Mivel jár az immunrendszer elnyomása?A két legveszélyeztetettebb korcsoporthoz tartozók, a kisgyerekek és az idősek kapják a legtöbb oltást – állapítja meg a tekintélyes amerikai orvos-szakíró, dr. Mercola. Arra buzdít mindenkit, gondolja át, mielőtt családtagját kiteszi az oltásokkal járó kockázatoknak.

tovább ...

Egy bennfentes kitálal

Interjú egy volt oltóanyag-kutatóval

Interjú egy volt oltóanyag-kutatóvalAz oltások kötelező jellege sajátos helyzetet teremt egy szabad országban, mert a közjóra hivatkozva kényszerítenek embereket arra, hogy esetleg akaratuk és belátásuk ellenére oltassák be magukat vagy gyermeküket. Miközben az oltóanyagok elkészítése, tesztelése – üzlet.

tovább ...

Nagyobb az autizmus kockázata, ha az apa elmúlt 40 éves

Nagyobb az autizmus kockázata, ha az apa elmúlt 40 évesEgy régóta folyó vitában friss érveket kaptak az autizmust genetikai okokkal magyarázó szakemberek. Egy új kutatásból kiderült, hogy ha az apa elmúlt már 40 éves, akkor nagyobb eséllyel születnek autista gyermekei, mintha fiatalabb korban vállalkozik apaságra.

tovább ...

Mérgező italunk: a tej

Mérgező italunk: a tejAz emberek fejében sok kedves emlék él a vasárnapi habos kakaóról, a tejeskávéba lógatott kifliről, a nagymama madártejéről, amelyen jéghegyként úszkáltak a tojásfehérje habgaluskák. Emlékszem, ahogy Ibolya tehén befordult az utcánkba, kitártuk neki a kaput és beballagott az istállóba a helyére. Emlékszem a frissen fejt meleg, habos tej varázsára, amit nagymamám öntött a bögrémbe. Nemzedékek nőttek fel úgy, hogy a tej: élet, erő, egészség. „Tejet minden gyermeknek” – hirdetik a politikai programok, az anyukák agyába döngölőgéppel verik bele, hogy gyerekeik nem fognak felnőni, csontjaik csenevész pálcikák maradnak, fogaik szétmállnak az első harapástól, ha nem kapnak elég tejet. Orvosok, védőnők, diétás magazinok, és egyáltalán mindenki úgy gondolja, a legjobb, amit tehetünk önmagunkkal és gyermekeinkkel, ha vedeljük a tejet.

tovább ...

Autizmushoz vezethet, ha a születéskor kevés az oxigén?

Autizmushoz vezethet, ha a születéskor kevés az oxigén?Állatkísérletek alapján úgy tűnik, hogy a születéskor hiányzó oxigén hozzájárulhat az autizmus kialakulásához. Erre a következtetésre jutottak kaliforniai kutatók patkányokon végzett kísérletek nyomán. Elméletüket nehéz vagy inkább lehetetlen lenne embereknél is igazolni, ezért bizonytalan, hogy eredményeiket használják-e majd a humán gyógyászatban. Ugyanakkor a kutatás utat nyithat ahhoz, hogy az autizmust ne csupán genetikai okokkal, hanem más tényezőkkel is megpróbálják magyarázni.

tovább ...
old.natursziget.com