KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2022. aug. 9. (ke) – Emőd
Címke: Q10

Étrend-kiegészítők a gyógyításban:
még az orvosok sem látnak tisztán

Étrend-kiegészítők a gyógyításban: még az orvosok sem látnak tisztánLassan egy éve hazánkban is alkalmazzák az EU-ban érvényes szabályozást az étrend-kiegészítők összetételéről, használatáról. Ennek megfelelően szigorúan meghatározták, milyen állítások szerepelhetnek a termékek címkéjén, mit szabad és mit tilos feltüntetni rajtuk.

tovább ...

Jó szokások, amelyektől javul
a hangulatunk és tovább élünk

Jó szokások, amelyektől javul a hangulatunk és tovább élünkDr. David Williams orvos kutató, a természetes gyógymódok egyik legnagyobb szaktekintélye szerint néhány „jó szokás„ sokat javíthat hétköznapi hangulatunkon, életünk minőségén, sőt meg is hosszabbíthatja azt. Emellett persze a legfontosabb a pozitív gondolkodás.

tovább ...

Inkább ártott, mint használt
a koleszterinszint-csökkentő gyógyszer

Inkább ártott, mint használt a koleszterinszint-csökkentő gyógyszerAz Egyesült Államokban hetente egymillió embernek írták fel a Zetia koleszterinszint-csökkentő gyógyszert, amelyről nemrég kiderült, hogy orvosilag nincs haszna, sőt alkalmazása a plakkok gyorsabb növekedéséhez vezetett. Ezt maguk az érintett gyártók jelentették be.

tovább ...

Válaszol: Weixl-Várhegyi László

Sok férfi képtelen az utódnemzésre

Válaszol: Weixl-Várhegyi LászlóRendszeresen közreadjuk – természetesen írójuk megváltoztatott nevével – a tanácsadóinkhoz érkezett e-maileket és a rájuk adott válaszokat, ha másokat is érintő információkról van szó. Ezúttal Weixl-Várhegyi László természetgyógyász tanácsadónk levelezéséből válogattunk.

tovább ...
old.natursziget.com