KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2022. júl. 7. (csü) – Appolónia,Apolka
Címke: Candida

Étrend, kezelés, azonnali segítség

Candida-fertőzés: holisztikus gyógyítás

Candida-fertőzés: holisztikus gyógyításA Candida albicans a Candida sarjadzó gombák osztályának leggyakoribb faja. Normál körülmények között is megtalálható a szervezetben, de a bél baktériumflórájának ellenőrzése alatt áll. Elszaporodása komoly egészségkárosodáshoz vezethet. Hogyan szoríthatjuk vissza?

tovább ...

Tokaji Éva:

Candida albicans, a lappangó ellenség

Candida albicans, a lappangó ellenségA gombás betegségek kapcsán a legtöbben kétségkívül a köröm, a láb és a hüvely gombás fertőzésére gondolnak. A candidiasis (candidiázis) azonban ennél jóval összetettebb jelenség, mely a szervezet egyensúlyának felborulásával súlyos kórképek kialakulását idézheti elő.

tovább ...

Németh Imréné Éva cikksorozata (5.)

Őszi méregtelenítés gyógynövényekkel

Őszi méregtelenítés gyógynövényekkelHa egy állat megbetegszik, gyakran kilométereket vándorol bizonyos, speciális hatóanyagokat tartalmazó növényekért. Például ha a mezei nyulat róka veszi üldözőbe és a nyúl megmenekül, akkor addig kutat, amíg kalciumot tartalmazó, nyugtató hatású növényre nem talál.

tovább ...

Dr. Gergely Ákos cikksorozata (2.)

Az amalgám több tucatnyi káros hatása

Az amalgám több tucatnyi káros hatásaTöbb száz közlemény és kísérleti eredmény alapján alább ismertetjük az amalgámnak az élő szervezetre gyakorolt hatásait. Tény, hogy a benne lévő higany minden porcikánkhoz eljut, számos betegséget okoz, és a sejtek, sőt a molekulák szintjén is károsít bennünket.

tovább ...

Válaszol: Weixl-Várhegyi László

Grapefruit mag, ezüstkolloid

Válaszol: Weixl-Várhegyi LászlóRendszeresen közreadjuk – természe­tesen íróik megváltoztatott nevével – a tanácsadóinkhoz érkezett leveleket és a rájuk adott válaszokat, ha másokat is érintő információkról van szó. Ezúttal Weixl-Várhegyi László természetgyógyász tanács­adónk levelezéséből válogattunk.

tovább ...

Sok gyermek feleslegesen kap antibiotikumot

Sok gyermek feleslegesen kap antibiotikumotAz Egyesült Államokban évek óta győzködik a gyermekorvosokat arról, hogy a korábbi gyakorlathoz képest ritkábban írjanak fel antibiotikumot. Ennek ellenére még mindig gyakran előfordul, hogy a piciknek akkor is antibiotikumot rendelnek, ha arra nincs szükség. A legkirívóbb esetek a torokgyulladások kapcsán fordulnak elő, mert az orvosok akkor is ilyen gyógyszert írnak fel, ha nem biztosak benne, hogy Streptococcus okozta fertőzésről van szó. Pedig a gyermekgyógyászat szakmai irányelvei szerint az orvosnak antibiotikum-rendelés előtt egy egyszerű és olcsó teszttel meg kellene győződnie arról, jelen van-e a Streptococcus torokban.

tovább ...

Gyógyító réz és ezüst

Gyógyító réz és ezüstA réz és az ezüst több ezer éve védi az ember egészségét. Mindkét fémről ismert, hogy erős gomba-, baktérium- és vírusölő tulajdonságú. Velük szemben nem alakult ki rezisztencia. Az ezüstöt fémes állapotban már az ókorban is használták ivóvíz fertőtlenítésére. Ezt a módszert ma is alkalmazzák, de napjainkban a legismertebb felhasználása az ezüstözött szálakat tartalmazó ruházat. A réz – a vas és a cink után – a harmadik legfontosabb nyomelem szervezetünk számára. Több mint 20, élettanilag nélkülözhetetlen folyamatban vesz részt.

tovább ...
old.natursziget.com