Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 24. (sze) – György,Debóra
Nyílt tér

Közkívánatra: a gyógyulás leírása

Hogyan győztük le a Bechterew-kórt?

Néhány hónapja írtuk meg, hogyan vette fel a harcot egy anya a gyógyíthatatlannak tartott kórral. Győzött. Kiderítette, „mindössze” hiánybetegségről van szó. Azóta elárasztják a kérdések, Lendvai Kata nem győz mindenkinek válaszolni, ezért saját „gyógymódját” itt közöljük.

2/1. oldal

Mindenkinek a szervezete hajlamos valamilyen betegségre, ez attól függ, hogy a felmenő ágról milyen RNS és DNS láncot örökölt. Nem lehet előre tudni, mert a fehérjeláncok kereszteződéseit senki sem tudja megjósolni, tehát azt, hogy ki mire lesz hajlamos. De mindenki kap valamit a családfából, amit tovább örökít a saját gyermekében. Ez nem jelenti azt, hogy meg is kell betegednie, hiszen sok-sok betegség kivédhető, elkerülhető.

Az első lépések

A Bechterew-kórban, mint a legtöbb más betegségben is, a szabadgyökök a kiváltó tényezők. Valami oknál fogva a szabadgyökök elszaporodnak, rárakódnak a sejtfalra és a sejt közötti állományra, és hogy kinél milyen betegségformát hoznak ki, az attól függ, hogy melyik szervezet milyen kiváltó tényezőre hajlamos. Azután a szervezet egyszer csak reagál, kinél így, kinél úgy. Van hivatalos terápia és más választási lehetőség. Mindenki eldöntheti, melyiket választja. A velünk történtek alapján elmondom, miért javasolt, ha lehetséges, mindent együtt megtenni.

Az alap a szabadgyökök elszaporodása. Ehhez több honlap is van, érdemes megnézni a google/antioxidánsok szabadgyökök címszót. Ezeket érdemes átolvasgatni. A szabadgyökök szintjét, a mérgekét többféle módon lehet mérni, mutatok néhányat:

1. Dr. Lerner Péter (honlapja is van) egy műszerrel mérni tudja a szabadgyököket. Láthatóvá válik, hogyan úszkálnak a sejtek között. Ide időpontot a 06-1-422-07-93-as számon lehet kérni, a vizsgálat helyszíne: Bp., XIV., Nagy Lajos király útja 128., III. emelet. Lehetőség van arra, hogy az orvos vidékre is elmenjen, erről szintén a fenti számon lehet érdeklődni. A vizsgálat díja, mivel a TB nem finanszírozza, 15 000Ft.

2. Google/biophoton scanner. Ez megint egy műszer, ami nem a szabadgyököket mutatja ki, hanem az antioxidáns szintet, és ha az 20 000 alatt van, a szervezet beteg. Az ideális szintnek kb. 40 000-nek kellene lennie, ezen a szinten érzi magát jól a sejt, ekkor nem lesz beteg. Hogy mikor, hol végeznek ilyen vizsgálatot, és hogyan lehet ehhez a műszerhez hozzájutni, a következő címen lehet érdeklődni: baloghdrelemer@freemail.hu. A belgyógyász főorvos sok ilyen vizsgálatot végez, és segít embereknek abban, hogy hozzájuthassanak ehhez a műszerhez, amiből jelenleg 450 van Magyarországon, de úgy el fog terjedni a családoknál, mint a vérnyomásmérő. A vizsgálat díja 1500Ft.

3. Google/elan-vital. Ez egy vitaminteszt, jobb oldalon, felül van a honlapon az, hogy vitaminteszt. Mindenféle kérdések találhatók ott, érdemes rájuk válaszolni, és ha valaki Budapesten él, akkor a Síp u. 6-ba küldik el, és személyesen is át lehet venni az eredményt. Annak, aki vidéken lakik, Miskolcra kell elküldenie, és a posta 3600 Ft-ért házhoz hozza.

Ezt a három dolgot érdemes megtenni, de az egyiket közülük mindenképpen.

A szerek

Mivel a jelenlegi táplálkozási morál és a mindenféle tartósítószerek, fertőzik az egyébként is beteg szervezetet, így pótlásra és életmódváltásra van szükség. Ezekből a lehetőségből is több van.

  • A Lenkei „erős” vitamin+KalMag+C-vitamin (legalább 3000 mg), a Lenkei közepes+KalMag+Cvitamin (3000 mg)
  • Flavanoidok, Nano Gold 2x10 ml, Salvia 1x1, Napkristály 2x10 ml, Mediccanabis 2x5 ml, majd 1 hónap után kapszula, 3x1, ezután havonta fokozatosan csökkentve a napi adagot, egészen 1x1-ig, állapottól függően
  • Tm84 sóoldat, amelyben 84 fajta nyomelem van
  • Lifepak: ezek megint vitaminok, nyomelemek. Ahhoz, hogy pontosan tudja, melyiket kell fogyasztani ahhoz, hogy a szabadgyökök kikerüljenek onnan, ahol semmi helyük, a főorvos urat kell megkérdezni: baloghdrelemer@freemail.hu

A táplálkozás

Javasolt figyelni a táplálékok pH-értékét, kevés húst és naponta zöldséglevest fogyasztani. A zöldségeket csak félig megfőzve, hogy a tápértékük, amennyi csak lehet, megmaradjon. Enyhén sózva kell főzni, és ízesítésül himalaya sót használni, hiszen 84 nyomelem van benne. Bioboltokban kapható. Ez növelni tudja a táplálékban levő vitaminok, nyomelemek felszívódását.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com