KeresőKiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2023. máj. 29. (hé) – Magdolna,Magdaléna,Léna
Nyílt tér

Véd vagy öl – lehet, hogy kötelező lesz?

Újinfluenza: gyanús oltások

Immár kis hazánkban is több millió ember beoltására készülnek a H1N1 (újinfluenza) ellen. Reméljük, nem teszik kötelezővé az oltást, bár ez sem lehetetlen... A háttérben azonban olyasmi húzódhat meg, amihez képest egy Cook-krimi világa az ártatlanok földje – de agyonhallgatja a média.

3/3. oldal

Csak a halottak nem tartoznak a célcsoportba...

Június 13-án a WHO az újinfluenzát megállíthatatlan világjárványnak minősítette. Felszólította a tagállamait (194 országot) az oltóanyagok raktározására. Egy pénzügyi elemző szerint a Tamiflu (a szezonális influenza elleni gyógyszer) eladásából származó bevétel a közeljövőben 388 millió dollár körül alakulhat, az újinfluenza elleni oltóanyagokból származó bevételek pedig valószínűleg több milliárd dollárra rúgnak majd. A CNN jelentése szerint csupán az Egyesült Államok kereslete 600 millió adagot jelentene az újinfluenza elleni vakcinából, tehát minden amerikaira 2 adag jutna. Ez jócskán meghaladja a szezonális influenza elleni vakcinák számát, ami összesen 115 millió adag.

A Szakértők Stratégiai Tanácsadó Csoportja (ez a WHO legmagasabb rangú tanácsadó szervezete, amely védőoltásokkal is foglalkozik) az újinfluenza ellen legfőképpen a következő célcsoportok beoltását javasolja:

  • egészségügyi dolgozók
  • várandós nők
  • 6 hónapnál idősebb, krónikus betegségben szenvedő gyermekek
  • krónikus megbetegedésben szenvedő felnőttek (pl. asztma, krónikus elhízás, légzőszervi panaszok)
  • 15-49 év közötti egészséges felnőttek
  • egészséges gyermekek
  • idősek

Ezután jogos a kérdés: a halottakon kívül kimaradt-e valaki a felsorolásból?

Mit tehetünk, ha hiszünk a hírnek?

A félelem, a pánik és a heves érzelmi reakciók nem segítenek rajtunk ebben a kihívásokkal teli időszakban még akkor sem, ha a kormány és az érdeküket szolgáló szervezetek, valamint a média ilyen reakciókat próbálnak kicsikarni belőlünk. Józan eszünk és megfontolt döntéseink sokkal jobban szolgálják a saját és a családunk érdekeit. Ezt kellene az eszünkbe vésni ahelyett, hogy bedőlünk a sajtó által megállás nélkül szajkózott szenzációknak. Emellett nem szabad elfelednünk, hogy bármilyen influenza megelőzhető – védőoltás nélkül is – az életvitelünkben végrehajtott megfelelő változtatásokkal, az egészségünkre, a környezetünkre fordított nagyobb figyelemmel.

(Forrás: Infowars, June 25, 2009; WakeNews [innen letölthetők Burgermeister dokumentumai]; Journalist Accuses WHO of Plan to Commit Mass Murder; angolból fordította: Hunyadi Edit)

Ön mit gondol? Mondja el a Fórumban!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!

Hozzászólások
#2 fajcsikildi 2009-11-19 08:25:02
 
A gyermekem 7 hetes terhes és én magam biztos vagyok abban , hogy nem kérem az oltást , de miattuk még is nagyon aggódom , hogy jól döntök-e ha lebeszélem az oltásról! Nagyon szeretnék igazán okos lenni, de a napi információáramlás és a pánikkeltés egy-egy pillanatra elbizonytalanít.
#1 Kata1958 2009-08-28 20:57:31
 
Ezek mindenre képesek a pénzért?????????

Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com