Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 16. (ke) – Csongor,Joakim
Nyílt tér

Mégis, kinek a bűne?

A gyilkos tudatmódosító gyógyszer

Mindenki értetlenül áll az eset előtt: a szülők nem értik, a tanárok nem értik, a pszichológusok nem akarják érteni, a rendőrök nem értik, a média sosem ért meg semmit. Tényleg – nem figyelték meg, hogy a riporterek szinte sosem értenek meg semmit? Figyeljék csak meg...

2/2. oldal

De említhetném a mindenki által szeretett és tisztelt színészt, Heath Ledgert, aki nem lövöldözött, hanem véletlenül két szert vett be egyszerre – és meghalt.

A fegyver sem magától sül el...

A vezető médiák szándékosan nem veszik észre az összefüggést. Talán Önnek is feltűnt már, hogy egyes tv-csatornák vagy magazinok tele vannak gyógyszerreklámokkal. A médiák ebből élnek. Őszintén: ha kiderülne, hogy a mostani fizetésének fele, kétharmada a drogmaffiától jön, Ön visszautasítaná ezt, és attól kezdve a feléből, harmadából próbálna megélni? Ugye, nem?

A médiák sem így tesznek. Szemet hunynak egy nyilvánvaló tény felett és azt írják, hogy „érthetetlen”, „megmagyarázhatatlan”, „váratlan”, „megdöbbentő” stb. Olvasson csak el pár cikket, amely megjelent minderről a napokban. Mi ebben az igazán megdöbbentő? Nem az a kérdés, hogy az ilyen esemény megismétlődik-e, hanem az, hogy mikor és melyik iskolában.

A legmerészebb cikkek arról szólnak, hogy be kell tiltani a fegyvereket. Mintha ugyan a fegyverek okoznák a problémát. Ennyi erővel a tűzhányókat is betilthatnák, éppen annyi hatása lenne. Miért nem tiltjuk be a tudatmódosító szereket?

Kinek kellene bocsánatot kérni?

Az ugye nem is kérdés, hogy ha egy gyerek agyát teletömjük szintetikus drogokkal, akkor megváltozik a viselkedése. Nem kell professzornak lenni ahhoz, hogy ezt belássuk. Miért nem érti hát Tim családja, hogy mitől változott meg a srác viselkedése? Mert ezt mondták: „Nem értik, mitől változott meg a fiuk és testvérük.”

Megmondom: a tudatmódosító pszichiátriai drogoktól. A németországi, a finnországi, a chicagói, a coloradói és a mindeféle országbeli iskolai lövöldözések áldozatai csak és kizárólag a pszichiátria tevékenységének az áldozatai.

A halott gyerekek szüleitől nem Tim szüleinek kellene bocsánatot kérniük, hanem a srácot vadállattá züllesztő pszichiáternek vagy a mellékhatásokkal tökéletesen tisztában lévő gyógyszergyárnak.

(Forrás: Naturhirek.hu)

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com