Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 24. (sze) – György,Debóra
Itthon

Egy fiatal sportoló visszatérése

A vasakarat diadala – baleset után

Küzdelmes sors a 22 éves Varga Normané. Négy esztendővel ezelőtt szép reményekkel készült a következő évi európai bokszversenyre, amikor a szilveszteri buliból hazafelé rátámadtak, a villamos alá lökték. A bal karját mindössze 2 cm széles bőr tartotta, izom és ér is elszakadt...

2/2. oldal

Ez a fiú erőt ad...

S itt a krónikás veszi át a szót.
A sorsok, utak, események egymásra találása, a kacskaringók váltakozása hihetetlen fordulatokra képes. Tavaly Amerikából hazalátogatott az egyik agytréningezőm, aki a küzdelmeiről szólva megemlítette: ha úgy tűnik, fogytán az erő, jön valahonnan valami üzenet, példa híre, hogy mindig van a miénknél nehezebb helyzet, amiből kitörni igazi kihívás, néha maga a csoda. Agyonolvasott fénymásolatot mutatott, amely Varga Norman szörnyű balesetét és hihetetlen küzdelmét örökítette meg.

- Látja, Katalin, számomra ez a fiú ad erőt a mindennapokhoz! Ő a példaképem – mondta az 58 éves gazdasági elemző. – Amikor elkeseredem, újraolvasom Norman történetét, és erőre kapok. Ez a fiú tud valamit! Ha mindenki ilyen hittel, elszántsággal venné kezébe a sorsát, már hol tartanánk...

Még aznap kinyomoztam Norman elérhetőségét. Hamar szót értettünk egymással. Agytréningezőink csapatába igazolva naponta edzi immár nem csupán a testét és az akaratát, hanem mentálisan is a csúcsokat szeretné meghódítani. Ebben segíti őt mentális alapú teljesítményfokozó módszerünk, a Tudományos Relaxációs-Meditációs Technológia (TRMT), amelynek eszköze, a fény-hang (AVS) készülék, idő és környezeti feltételek hiányában is képes fejleszteni tudatát.

Kevevári M. Katalin
www.agyinfo.hu

Utószó és felhívás

Hogy megingathatatlan hitével mire ment Norman a szörnyű balesete óta, arról árulkodik a mottója is:

„Szárnyat nem növesztek, mert hiszem, hogy a repülő eljuttat bárhová. A karomat kell úgy működtetnem, ahogy régen, és akkor a legjobb triatlonosok táborába kerülök.. Irány Hawaii!” (részlet a készülő Pozitív hozzám-állás című könyvből)

Ebben a világban kevés hírt hallunk hősies helytállásról. Hitehagyottakról, botrányhősökről annál többet szól a fáma... Norman minden generáció számára ugyanazt képviseli: szívvel-lélekkel és edzhető erővel a lehetetlen is megvalósítható. Éppen ezért jó érzés hallani róla, találkozni vele, beszélgetni, ügyét segíteni és drukkolni neki. Jó érzés elképzelni, hogy a hawai világversenyig részt vehet minden szükséges előkészítő megmérettetésen.

Már el is kezdődött mindannak a megalapozása, amitől egy sportoló nyugodtan edzhet, tanulhat, egyaránt fejlődhet testileg, lelkileg, szellemileg, érzelmileg.

Kedves Olvasó! Ön is hozzájárulhat új reménységünk sikeres felkészüléséhez. Aki például céget vezet vagy sikeres vállalkozó, gondolkodhat szponzorációban (minden ruházatán, kerékpárján és versenyhelyszínen van még reklámfelület), az újságírók írhatnak róla, a gyógyító szakemberek rendszeresen kivizsgálhatják, helyet biztosíthatnak Norman Nemzeti Tehetségkutató Egyesületének, az előadóművészek emelhetik sajtótájékoztatói színvonalát, mások megajándékozhatják azzal, amiről úgy érzik, segítségére lehet stb.

Norman – a napi edzései, tanulmányai mellett – a fentiek szervezését már alig győzi... Még csak 23 éves! Nem az a celeb, aki a botrányai miatt kerül a címlapra, de lehet az a hírességünk, aki a teljesítménye okán – gyermekeink új példaképeként – hamarosan beírja nevét a sporttörténelembe.

Harmónia Iskolánk azzal tud Norman segítségére lenni, hogy – a felkészüléseiben, a felsőfokú tanulmányaiban – mentális trénerként mellette áll; AVS-készüléket kölcsönzünk számára, aggteleki vendégházunkban (www.aggtelek.eletmod.hu) gondoskodunk a kikapcsolódásáról.

Azok a regisztrált Natúrsziget Olvasók, akik igénybe veszik a Harmónia Iskola (www.agyinfo.hu) szolgáltatását, az első relax programon – Aggteleken és Budapesten – díjtalanul vehetnek részt.
Meghívó igényelhető:
harmisk@enternet.hu. Időpont-egyeztetés szükséges.

Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com