Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. márc. 29. (pé) – Auguszta
Itthon

Kryon először Magyarországon!

2012 – Armageddon vagy új kezdet?

Szeptember 12-13-án Lee Carroll, a Kryon nevű lény világszerte népszerű amerikai közvetítője hazánkba látogat, hogy előadást tartson a világban zajló változásokról. Mit adhat nekünk, magyaroknak a világ másik felén élő, problémáinkról valószínűleg mit sem sejtő médium?

2/2. oldal

Kryon: a gyógyulás és a szeretet energiáját hordozza

Letisztult és mély igazságokat hordozó üzenetei méltán népszerűek az egész világon, így hazánkban is sokan követik a fentebb említett külföldi közvetítéseket és azok fordításait, átiratait. Lee – a különleges zenei aláfestést biztosító társával, Robert Coxonnal – számtalan országba vitte már el az egység és a szeretet felemelő és gyógyító hatású üzenetét, mindig egyfajta belső sugallat alapján választva ki a soron következő úti célját. Az élő közvetítés természetesen mindig gazdagabb és sokrétűbb, mint a nyomtatásban megjelent anyag, olyankor ugyanis élőben részesülhetünk a finom gyógyító energiákból, a magas szintű szeretet rezgésekből. Ezt tovább fokozza Robert Coxon végtelen nyugalmat sugárzó, felemelő zenéje, melynek sokan, akik ezt a muzsikát személyesen is meghallgatták, hatékony gyógyító, transzformáló erőt is tulajdonítanak.
Belehallgatok Robert Coxon zenéjébe...

A magyarságnak valóban kiemelt szerepe van a tudatosság emelkedésében?

Ráadásul az élő közvetítés során Kryon nemcsak az egész emberiségre érvényes információkat oszt meg, hanem mindig az éppen jelenlévőkhöz szól, az ő problémáikra reagál, az ő kérdéseikre válaszol. Így most mi, magyarok is választ kaphatunk azokra a kérdéseinkre, amelyek már régóta foglalkoztatnak minket. Sokan vannak, akik úgy gondolják, hogy a magyarságnak, az ország és a magyar nép különleges energiájának kiemelt szerepe lehet a Föld fejlődése, a közelgő tudatszint-váltás szempontjából. Talán nem véletlen az sem, hogy a Föld szívcsakrája éppen hazánkban, Dobogókőn található. Lee Carroll, mikor egy interjúban arról kérdeztük, miért éppen Magyarországot választotta a térségen belül, maga is utalt arra, hogy „Magyarországon is van valamiféle forrongás, valami felbolydulás, ami nagyon sokáig el volt fojtva. Ne próbáljátok meg csak a 3D-s gondolkodásotokkal megfejteni. Talán olyan helyekről és átjárókról van szó, amiről ti is beszéltetek. A spirituális úton járó magyaroktól inkább azt kérdezném: érzitek? Érzitek, hogy valami történik éppen?”
Elolvasom a teljes interjút Lee Carroll-lal...

Talán éppen ahhoz érkezett el az idő, hogy mi, magyarok is kitisztítsuk régóta megrekedt energiáinkat, elengedjük évezredek óta dédelgetett sérelmeinket, és most újra visszataláljunk a saját szívünkhöz. Ha képesek vagyunk újra elérni a szeretet és az egység magas szintű állapotát, példát mutathatunk másoknak is, hogy minél többen tudják követni ezt az ösvényt az átalakulás során. Lee ezt így fogalmazta meg: „Kezdjetek el a területet, nyelvet, nemzetiséget meghaladó módon gondolkodni. Mindannyian egy család vagyunk, a kirakónkat együtt rakhatjuk ki.”

További információ a rendezvényről

(x)

Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com