Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. márc. 28. (csü) – Gedeon,Johanna,Hanna
Itthon

Kryon először Magyarországon!

2012 – Armageddon vagy új kezdet?

Szeptember 12-13-án Lee Carroll, a Kryon nevű lény világszerte népszerű amerikai közvetítője hazánkba látogat, hogy előadást tartson a világban zajló változásokról. Mit adhat nekünk, magyaroknak a világ másik felén élő, problémáinkról valószínűleg mit sem sejtő médium?

2/1. oldal

Sokfelől – és nem csak a sokak által ködösnek, humbugnak tartott ezoterikus forrásokból – lehet hallani, hogy a jelenleg ismert világban mély átalakulás zajlik, ami az emberi élet számos szintjére hatással van. Sokan valóban a saját bőrünkön érezzük, hogy a régi világ lassacskán átalakul, és itt-ott már látszik, hogy valami új van kibontakozóban. Vannak, akik ezt drámaként, tragédiaként élik meg, mások úgy érzik, valami sokkal nagyobb szabású, szeretetteljesebb veszi majd kezdetét, mint amiben eddig éltünk – még ha a külvilág aktuális történései és tényei egyre gyakrabban és brutálisabban rá is cáfolnak erre.

Lépést tartani a változással: embert próbáló feladat

Abban azonban mindannyian megegyezünk, hogy mi, emberek valójában ennek a váltásnak a kellős közepén vagyunk. Az átalakulás sűrűjében élni úgy, hogy közben a mindennapi élet és a létfenntartás egyáltalán nem lett könnyebb, bizony embert próbáló feladat. Nem csoda, hogy sokan depressziósnak, végtelenül fáradtnak és elgyötörtnek érzik magukat, aminek csak az egyik, bár kétségtelenül súlyos tényezője a gazdasági válság szerteágazó hatása.

2012 nem a világ vége, hanem valami új kezdete?

A szeptemberben hazánkba látogató Lee Carroll maga is a válság értelmezését állítja budapesti előadásának középpontjába, méghozzá az eddigieknél sokkal előremutatóbb módon, mellőzve az ezoterikus körökben oly népszerű világvége-üzenetek terjesztését: „Budapesten el fogom nektek mondani, mi volt a maják igazi üzenete. Lehetőségem volt elolvasni a kőbe vésett rejtjeleiket Mexikóban. Eddig senki nem adta át a teljes igazságot, sokan inkább félelmet próbáltak kelteni az emberekben 2012 kapcsán. Hallanotok kell a valódi történetet. Egy váltás kellős közepén vagyunk, amit mindenki érzékel. A kérdés, hogy félni akartok tőle vagy hajlandóak vagytok megérteni?”

Valóban segítenek a médiumi üzenetek a mindennapokban?

A válságok kétségtelenül jó ürügyet szolgáltatnak arra, hogy az ember tágabb nézőpontból közelítsen önmagához, a világban elfoglalt helyéhez, szerepéhez, és esetleg új, spirituálisabb módon határozza meg önmagát, a világhoz való viszonyát. És hogy a Földön élőknek miképp tud ebben segíteni egy médiumi üzenet? A magasabb szintekről érkező szeretetteljes tanítás, mint amilyet Kryontól is kaphatunk Lee közvetítésével, segíthet mélyebben megvilágítani az átalakulás célját, várható menetét, általa megérthetjük a saját szerepünket az egészben, így elengedhetjük az esetleges félelmeinket, szorongásainkat.

Kryon egy gyengéd és szeretetteljes lény, aki jelenleg a Föld terében tartózkodik, és célja nem a meggyőzés, a térítés vagy a követők toborzása a profit érdekében, hanem az, hogy segítse átlépésünket az új korba, az új energiába. Kryon maga is gyakran figyelmeztet rá, hogy ő nem egy olyan entitás, akit bálványozni kell, ő „az otthon energiája”, vagyis egy olyan minőség, amely nagyon hasonló hozzánk, emberekhez és a mi szeretetenergiáinkhoz. Ezeket a tényeket jól alátámasztja az, hogy Lee rendszerint az összes közvetítés hanganyagát ingyen teszi közzé weboldalán – igaz, angolul, de az angolul nem tudók is érzékelhetik a közlések felemelő rezgéseit és nyelvtől, nemzetiségtől független pozitív energiáját.

Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com