Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 16. (ke) – Csongor,Joakim
Homeopátia

Fórum az egészségügyieknek

Barangolások homeopátiával

Egészségügyi dolgozóknak rendeznek fórumot április 2-án a homeopátiáról. Az előadások célja, hogy bemutassák, hogyan egészíthetik ki homeopátiával a hagyományos orvosi ellátást, milyen esetekben érdemes azt önállóan alkalmazni, hol vannak a határai. Még lehet jelentkezni!

2/1. oldal

Barangolások homeopátiával – információs terápia a XXI. században címmel rendeznek interdiszciplináris fórumot április 2-án, csütörtökön. Az Európai Unióban április hónapban tartják a homeopátia napját, nálunk ezzel az eseménnyel tiszteleg és emlékezik a MOTESZ és a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület. A közösen szervezett interdiszciplinalis fórum célja a klasszikus homeopátia alapjainak megismertetése az érdeklődőkkel.

A szervezők fontosnak tartják, hogy az egészségügyben dolgozók ne kerülhessenek olyan helyzetbe, hogy a patikában kapható, gyógyszerként törzskönyvezett gyógyszerekről nem tudják, hogy mikor és hogyan érdemes ezeket alkalmazni.

A programot úgy állították össze, hogy az egészségügy minél szélesebb területén dolgozó szakemberek érezzék hasznosnak a részvételt.

A konferencia előadói a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület tanfolyamainak oktatói, akik rendszeresen tartottak és tartanak előadásokat akkreditált orvosi (pl. gyermekgyógyászati, pulmonológus, járóbeteg-szakellátási), fogorvosi és gyógyszerész konferenciákon, valamint rendszeres publikációs tevékenységet is folytatnak.

Tudományos program

9.00-10.00: Regisztráció
10.00-10.05: Megnyitó
Üléselnök: dr. Sebő Zsuzsanna, gyermekgyógyász, oxyológus, homeopata
10.05-10.50: A homeopátia története, alapelvei – dr. Jónás Eszter, homeopata
10.50-11.35: Lázas, hurutos betegségek homeopátiás kezelési lehetőségei – dr. Sasvári Ferenc, homeopata
11.35-12.30: Várandósság, szülés, szoptatás időszakának támogatása homeopátiával – dr. Tóth János, szülész-nőgyógyász, aneszteziológus, homeopata
12.30-13.00: Schüssler sók a homeopátiás gyakorlatban – dr. Farkas Orsolya, pulmonológus, homeopata
13.00-14.00: Szünet
14.00-14.45: Mit tehet a homeopátia az allergiás betegekért? – dr. Molnár Mariann, gyermekgyógyász, homeopata
14.45-15.30: Sérülések kezelése és a perioperatív időszak támogatása homeopátiával – dr. Dénes Ágnes, sebész, homeopata
15.30-16.15: Gyermekkori viselkedészavarok homeopátiás kezelési lehetőségei – dr. Kürti Katalin, gyermekgyógyász, homeopata
16.15-17.00: Kerekasztal beszélgetés
17. 00: Zárszó

A fórum időpontja:
2009. április 2. (csütörtök), 10.00-17.00 óra
Helyszíne: Dél-budai Nephrológiai Központ, AESCULAP AKADÉMIA (Fővárosi Önkormányzat Szent Imre Kórház területén), 1115 Budapest, Halmi utca 20-22.

A rendezvény orvosok részére az 52/2003. (VIII. 22.) ESZCSM rendelet alapján minősített továbbképzési program. Szakdolgozók részére a 28/1998. (VI.17.) NM rendelet alapján az Egészségügyi Szak- és Továbbképzési Bizottság minősíti a rendezvényt. Az igazolás kiállításához szükséges a pecsétszám/nyilvántartási szám és a jelenléti ív helyszíni aláírása.
Regisztráció: 09.00-17.00

Részvételi díj orvosoknak 5000 Ft, szakdolgozóknak 3000 Ft. A részvételi díj tartalmazza a tudományos programon való részvételt, a névkitűzőt, kávét, ásványvizet és a pontszerző igazolást. A tudományos programon való részvétel a pontgyűjtésre nem kötelezett nyugdíjasok, valamint az egyetemi/főiskolai hallgatók számára ingyenes, de pontszerző igazolásra nem jogosít.

Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!

Hozzászólások
#1 keldianna 2009-05-18 21:08:19
 
Tisztelt Orvosok! Kérem segítsenek a siketelen inszemináción és lombikon átesett nők figyelmét felhívni arra ,hogy léteznek homeopátiás szerek ,amik segítségével természetes úton is teherbe eshetnek ,ha már a mestersébes beültetés nem járt sikerrel.!Minden meddőségi orvosnak legyen az a célja, hogy a nők teherbe essenek,és ne a meddőségi kórházba járkáljanak évekig sikertelenül,és több száz ezreket kidobálva értelmetlenül! Köszönöm:Kelemen Diána Martfűről.(Sikertelen inszemes és lombikos nő.)

Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com