Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. márc. 29. (pé) – Auguszta
Test-lélek-szellem

Pap Lambert István:

A hipnózisról – titokzatosság nélkül

Hipnózisban lenni élmény. Varázslatos világba lép be ilyenkor az ember, megtapasztalhatja belső világa rejtelmeit. Megismerheti tudatalattija működési mechanizmusait, és tudását, élményét, új tapasztalatait később már egyedül is felhasználhatja élete minőségének javítására.

2/2. oldal

Hipnózisban alapvetően tanulási folyamat zajlik, és ha az érintett éppen egy válaszra kíváncsi, az a tudatalattiból egy álom formájában azonnal megjelenik. Tudatalattija összhangba kerül a tudatos részével, gyors pozitív változásokat hozva életébe. A hipnózis a tudatalatti és a tudat oktatása, az érzelmek tudatosulnak, az ember megtanulja a lelki béke elérését.

Önhipnózis és hipnózis: képzés, oktatás, hipnózis tanfolyamok

Fontos figyelmeztetés ezen a pályán: A tanítvány sikere a mesterén múlik! Mielőtt tanulnál valamit: jól nézd meg, hogy „mestered” tudja-e produkálni azt, amit meg szeretnél tanulni!

Pap Lambert István
tanár, oktató, instruktor
Hypnotism Training Institute of Alberta, Kanada

* * *

Fenti cikkünk szerzője, Pap Lambert István hivatalosan, szakképzett módon tudja átadni tudását. Ez az egyik legfontosabb, alapvető hipnózis oktatás, amely már érettségizettek számára is elérhető. Elvégzésével önismerete is megnő, személyiségfejlődésében, életében előbbre lép.

Ez a tanfolyam a HTIA kanadai iskola kihelyezett magyar nyelvű oktatása. Felhasználhatósága olyan, mint ha a tanfolyamot Kanadában vagy az USA-ban végezte volna el. A Magyarországon szerzett végzettséget csak hazánkban fogadják el, ezt az angol nyelvű kanadai oklevelet viszont szinte bárhol (pl. az USA-ban, Kanadában, Új-Zélandon, Angliában, Ausztráliában).

További részletek a képzésről: www.hipnotizor.hu
Jelentkezés: a hipnotizor@hipnotizor.hu címen e-mailben. A résztvevők létszáma korlátozott.
További hipnózis oktatások: www.hipnozistanfolyam.hu
Ezenkívül már Magyarországon is elérhető egy önbizalom-erősítő, önismeret-fejlesztő egynapos tréning, havonta egy vasárnapi napon.

Ajánlott minden személyiségében, önismeretében fejlődni kívánó ember számára ez az egynapos tréning, amelyben önértékelése, önismerete, önbizalma megnő, életében előbbre lép, és megtapasztalja a belső lelki béke állapotát. Több hipnózisban a múlt elengedése, önbizalom növelés, földi életcél és a lelki harmónia kialakítása történik. Képessé válik problémáinak megoldására és rátalál önmagára.

A tananyagot és a hipnózisokat összeállította Pap Lambert István CHT., CCHT.
Előadó: Pap Andrea CHT., mesterhipnotizőr.
Jelentkezni lehet a www.hipnotizor.org oldalon.

(x)

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!

Hozzászólások
#6 Lambert 2010-02-11 17:48:26
 
Válasz nömmix hozzászólására:
Hogy létezhet, hogy valaki reggel amikor épp felébredt, de még csukva van a szeme és egy mély alfában van, nem fogad el a párjától bizonyos szuggesztiót, például azt, hogy azonnal keljen fel és vigye le a szemetet? Hát ez ilyen egyszerű. :-) Ugyanígy hipnózisban sem mondanád el a PIN kódodat a hipnotizőrnek, ha az éppen azt kérdezné. Teljesen mindegy, hogy a párod előtte azt mondja neked, hogy megteheted, hogy csak azt a szuggesztiót fogadod el tőle ami neked szimpatikus, vagy esetleg nem mond ilyet. Ezt az agykontrollban, ami nagyon jó és amit mindenkinek ajánlok, azért mondják, hogy megnyugodj, ha ebben bizonytalan lennél.
Másik kérdésedre:
Ugyanúgy tudsz meggyőződni arról, hogy megfelelő hipnotizőrhöz mész-e, mint arról, hogy megfelelő autószerelőhöz mész-e. Informálódsz, és ha valaki, vagy többen ajánlják, akkor oda mész. Nyilván olyanhoz fogsz menni, aki abban a témában amiben mennél, sikeresen segített már másoknak.
#5 Lambert 2010-02-11 17:31:54
 
Válasz Sáfrány László hozzászólására:
Már Mesmer, a hipnózis ősatyja felfedezte, hogy hipnózisban az emberek képesek azonnal megnevezni a problémájuk okát, és annak megoldását is, ennek utána lehet nézni a neten is, nem csak szakkönyvekben.
Ha valakinek mentális betegsége van, az nem hipnotizőrre, hanem pszichoterapeutára tartozó feladat, nyilván ő tanulta azt évtizedekig, hogy tudjon segíteni ilyen esetekben, ez természetes, és nyilván időigényesebb. Egy hipnotizőr csak a szolgáltatásai között felsorolt problémák megoldásában segít, pszichés betegségek gyógyításával nem foglalkozik.
Hipnotizálni megtanulni egy végtelenül egyszerű dolog, és számtalan dologban segíthet.
Egy kőműves ma Magyarországon 15 évet tanul mire kőműves lesz belőle, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne megtanulni betonozni 2 perc alatt.
Bizonyára van olyan kőműves aki két perc alatt tanult meg betonozni és egy délután alatt végezne egy feladattal, és olyan is van, aki 15 évig tanult hozzá, és egy hónap alatt csinálja meg ugyanazt. (Ha alacsony órabérben dolgozik, akkor ez utóbbi várható, mint tudjuk.)
#4 nömmix 2010-02-11 11:56:01
 
2 kérdésem van:
Hogy létezik az, hogy valaki önmaga kontrollásával már nem foglalkozik, teljesen ellazul, esetleges zavaró gondolatait hagyja továbbszállni, hagyja, hogy úgy történjenek a dolgok, ahogy maguktól történnek, mégis teljes mértékben kontrollálni tudja, milyen szuggesztiókat fogad el? Alfa állapotban, pl agykontroll tanfolyamon (is) valóban ellazultam, hagytam a dolgokat maguktól alakulni, de azt nem mondanám, hogyha az oktatónak olyan szándéka lett volna, akkor nem tudott volna olyasmit "elültetni a fejemben", amit tudatosan nem helyeslek. (Agykontroll tanfolyamon ez a lehetőség kizárt, mert meditáció előtt, de már alfában az oktatók mondanak egy mondatot, amit nem tudok szó szerint idézni, de a lényege, hogy csak amit saját magam akarok, azt az információt fogadom el.)
Hogy tudok meggyőződni arról, hogy a hipnotizőr tudja-e produkálni azt, amit szeretnék? Mivel (vidékről) a hipnotizőrhöz csak bejelenkezünk, és ott derül ki minden. Nem hiszem, hogy hipnózis előtt alkalom lenne több órás, napos ismerkedésre, sőt, még budapestieknek sem hiszem, hogy ráér ilyesmire egy "jó" hipnotizőr...
#3 Sáfrány László 2010-02-10 21:29:36
 
Jártam egy évig nem pár napos tanfolyamot végzett pszichológus hipnotizőrhöz és elmondanám, hogy sok-sok alkalom kell ahhoz, hogy a problémák gyökeréhez és ennek kapcsán a valódi változáshoz valaki eljusson.
#2 Anyu 2010-02-10 08:35:00
 
ez a kérdés foglalkozatja az aggódó anyát
#1 Anyu 2010-02-10 08:33:00
 
az anorexia, bulímia és az alkoholizmus is gyógyítható így

Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com