Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. márc. 29. (pé) – Auguszta
Test-lélek-szellem

Bagóné Obrusánszki Monika sorozata (6.)

Milyen energiák okozzák a mellrákot?

Előző cikkemben megkezdtem a Hold hatásainak ismertetését, magyarázatot keresve az emberek elidegenedésére és ennek a Föld ózonrétegével való analógiás összefüggéseire. Még mindig a Holdnál maradva, most többek között arról lesz szó, milyen energiák okozzák a mellrákot.

3/3. oldal

Hatodik ház: Fokozott hajlam a betegségek sejtszintű megnyilvánulásaira, pl. túlszaporodó fehérvérsejtek, különböző testnedvek túl- vagy alultermelése attól függően, hogy melyik bolygó fényszöge sérti a születési holdállást. A Jupiter diszharmonikus fényszöge túltermelődésre, túlműködésre, míg pl. a Szaturnuszé alultermelődésre, alulműködésre való hajlamot jelez.

Hetedik ház: Kapcsolati problémák feldolgozásának nehézsége okozhat komoly pszichés problémát, valamint beteges érzékenységet is jelezhet a mások véleményére, de itt jelenik meg a kodependenciára (beteges ragaszkodás, függőség) való hajlam is. Az egyén hajlamos lehet veseeredetű megbetegedésekre. (A Mars a Mérlegben kifejezetten vesegyulladásra hajlamosít.)

Nyolcadik ház: Beteges féltékenység jelentkezhet, különösen akkor, ha a Hold a Skorpióban áll, annyira, hogy képtelenné teheti az egyént tartós kapcsolat kialakítására. Férfiaknál ez társulhat dührohamokkal (a Mars támadja a Holdat), hölgyeknél ugyanez az állás hisztériát válthat ki. Fokozott hajlam a nemi úton terjedő vérbetegségekre. (Plútó támadás esetén.)

Kilencedik ház: A figyelem koncentrálásának nehézségei, amelyek miatt az egyén tanulási, majd munkahelyi problémákkal is kénytelen szembenézni. Igazán csak olyan területen képes helytállni, amelyikkel érzelmileg is azonosulni tud. (Szaturnusz vagy Merkúr támadás esetén nagyon lassú, illetve szétszórt lesz a gondolkodás, míg a Jupiter túl széles, az egyén számára kiélhetetlen, de gyorsan lelohadó érdeklődést mutat.)

Tizedik ház: Egzisztenciális félelmek rontják az érintett teljesítményét, és okoznak nála pszichoszomatikus betegségeket. Felléphet nagyzolási hajlam (Jupiteri hatásra), de kisebbségi komplexus is (ha a Szaturnusz támadja a Holdat).

Tizenegyedik ház: A barátok, barátságok annyira fontossá válhatnak, hogy az egyén teljesen alárendeli magát a baráti társaságnak, és válogatás nélkül mindent megtesz azért, hogy kapcsolódhasson. Neptúni hatásra ilyenkor fenyegethet a társasági alkoholizmus vagy bármely, csoportosan fogyasztott drog.

Tizenkettedik ház: Komoly érzelmi problémákat jelez, a kötődés személyiségvesztéssel járhat, mert átveszi más vagy mások személyiségét, és nem is tudja elkülöníteni a saját személyiségét attól, akire hasonlítani akar. (A Neptún támadja a Holdat.)

Mivel a Hold uralja a testfolyadékokat, ezért minden ház és jegyhelyzet szerinti testrész sejtszintű megbetegedésére is magyarázatot találhatunk a radix (születési) Hold állás alapos vizsgálatával. A rákos megbetegedések igen magas száma különösen fontossá teszi, hogy kiemelten foglalkozzunk a Hold által jelzett energiák föltérképezésével és kezelésével.

Bagóné Obrusánszki Monika
herbálasztrológus
Tel.: (20)-429-2822
E-mail: nefane@invitel.hu

A szerkesztő ajánlata:
Ha még nem ismeri Holdnaptárunkat, most igazán érdemes tesztelnie, hogy lássa, miként hat az Ön mindennapjaira a Hold.

(Folytatjuk)

A cikksorozat egyéb írásai:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com