Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 25. (csü) – Márk,Márkó,Márkus
Test-lélek-szellem

A nőké lesz a spirituális erő

A Fény kígyója

A Földön 13 ezer évente bekövetkezik valami szent és titokzatos esemény, amely mindent megváltoztat, és a igen mélyreható változásokat idéz elő. Ez a ritka változás mostanra elkezdődött: a Föld középpontjához kapcsolódó ősi energia elindult, hogy megtalálja új otthonát.

2/2. oldal

Ennek az alapvető energiának a mozgása megnyitja majd a teret a női energiák uralma előtt, melyre az elkövetkezendő 13 000 évben kerül majd sor. Ilyen hatalmas változások nem egy éjszaka alatt zajlanak le, bonyolultan összehangolt eseményekből szövődnek, melyeket végső soron a szeretet irányít, a mindenütt jelen lévő, minden élet iránt érzett szeretet.

A Fény kígyója új otthonra lel Chilében

Emberek tízezrei, főként indiánok, hallgattak már a mély belső szóra, amelynek útmutatása alapján 1949 és napjaink között hozzájárultak ahhoz, hogy a Fény Kígyója feljusson az Andok hegység chilei magaslataiba, ahol jelenleg is tartózkodik. Nemcsak arról van szó, hogy most a spirituális erő áthelyeződik a férfi nemről a nőire, hanem arról is, hogy a spirituális erő Tibetből és Indiából Chilébe és Peruba költözik.

A Világ Fénye, amelyet eddig a tibeti és az indiai kultúra táplált és terjesztett, mára teljes. Most kezdődött meg új uralma Chilében és Peruban, és nemsokára kiterjed minden ember szívére.

Drunvalo Melchizedek misztikus utazásai

Drunvalo Melchizedek, akinek jelenlegi földi célja a bolygó felemelkedésének segítése és a Nagy Váltás megkönnyítése, körbeutazta a földet munkája során. Ezen mágikus, misztikus utazások egy része a belső síkokon történt, mások különös helyeken, furcsa időzítéssel, de együttes céljuk az volt, hogy elősegítsék a Föld felemelkedési folyamatát és mindannyiunk felébredését ezen a ponton, amikor elérjük a maja időszámítás végét. Drunvalo utazása során együttműködött azokkal a bennszülött törzsekkel és kultúrákkal, amelyek titokban segítették ezt a spirituális energiát abban, hogy Tibetből új hazájába, Dél-Amerikába jusson. Miután Tibetből Indiába vándorolt, útja során kígyómozgással eljutott csaknem a világ összes országába, és végül Chilében, az új „Tibetben” talált otthonra.

„Szinte hihetetlen mindaz, ami végbement a világ azon részein, amelyeket a Föld Kundalinije útja során érintett” – mondja Drunvalo. „A különböző nemzetiségű és kultúrájú emberek úgy tudnak ott együtt munkálkodni az emberiség életének jobbításán, mintha csak egy magasabb erő irányítaná őket. E spirituális segítség nélkül, úgy gondolom, az emberiség sosem fog feljutni a tudatosság következő fokára, ami pedig létfontosságú a túlélésünkhöz.”

Drunvalo minden egyes utazása, mely a Fény kígyójához visz egyre közelebb, egyesíti magában Don Juan tanításait, A Gyűrűk Ura mágikus világát és Indiana Jones kalandos történeteit. Az egyetlen különbség, hogy A Fény kígyója nem egy tündérmese – minden egyes szava igaz! Itt többet megtudhat a könyvről.

(x)

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!

Hozzászólások
#1 Cricket 2009-01-02 19:40:10
 
Ez a könyv számomra sorsfordító volt! Nagyon ajánlom mindenkinek aki egy kicsit is el tud merülni az olvasmnyába..felejthetelen utazásban lesz része...

Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com