Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 25. (csü) – Márk,Márkó,Márkus
Test-lélek-szellem

Jún. 15.: interdimenzionális találkozás

Mária Magdolna ellentmondásos alakja

Ki volt valójában Mária Magdolna, szent vagy prostituált? A keresztény egyház szentje, az apostolok apostola, Jézus feltámadásának hírvivője? Vagy a férfias erkölcsöt romba döntő szajha, akire az egyház évszázadokon átívelő nőgyűlöletét alapozta? A Megváltó kedvese?

2/2. oldal

Mária MegdolnaA párkapcsolatokban sem működnek már a régi minták és játszmák. Nagyon sokan úgy teremtünk kapcsolatot, ahogyan pókerezünk. Mindent megteszünk azért, hogy mi kerüljünk felülre. És ha ez nem sikerül, blöffölünk. Azt színleljük, olyan lapunk van, amilyen nincs. Csalunk. Hazudunk. És amíg nagyon sok kapcsolat erre a mintára épül posztmodern korunkban, a Szakrális Kapcsolat radikális őszinteségre sarkall, mindegy, milyen zavarba ejtő vagy rettenetes érzéseket osztunk meg társunkkal. A Szakrális Kapcsolatban olyan titkok és kincsek vannak, melyek arra várnak, hogy vegyük a bátorságot és belépjünk önmagunk és partnerünk mélységeibe.

Azok, akik a Szakrális Kapcsolatot választják, beleegyeznek abba, hogy együtt menjenek végig az istenné válás ösvényén, egymás mellett, mennyen és poklon keresztül, a ragyogó hegycsúcsokon keresztül, ahol a dolgok hirtelen kristálytisztává válnak, és a lelki halál sötét völgyén keresztül, ahol még a lábunk nyomát is alig látjuk. És a tudatlanság sötétségén keresztüljutva, a kölcsönös biztonság, őszinteség és megbecsülés olvasztótégelyében egy újfajta ént kovácsolhatunk. Ez az új én lelkileg őszintébb, tudatosabb és szabadabb, mint a korábbi megfelelője, aki belépett a kapcsolat öntödéjébe.

Interdimenzionális találkozás Mária Magdolnával és Jézussal

Mária Magdolna és Jézus júniusban egy különleges esemény alkalmával elkalauzolnak minket a látomás birodalmaiba. Gyógyító szeretetenergiáik segítségével megtapasztalhatjuk a bennünk élő isteni és istennői rész egyesítéséből származó örömöt és határtalan teremtő erőt. Ezen a misztikus találkozón inspirációt nyerhetünk a Szakrális Párkapcsolat útjára lépéshez, valamint a rituálék és gyógyító hangok révén megkezdhetjük saját belső egyensúlyunk megteremtését.

Tom Kenyon, amerikai kutató, író, pszichoterapeuta és hanggyógyász az általa kifejlesztett „katalitikus” (változást hozó, átalakító) hangokkal segíti elő, hogy a résztvevők módosult tudatállapotokban beléphessenek egy szent térbe, ahol Jézus és Magdolna felemelő jelenlétében saját lényükbe olvaszthatják a a női és férfi energia harmonikus egységéből származó kreativitás, gyógyulás, bölcsesség és szeretet minőségeit.

* * *

Ha szeretne többet tudni az idei év egyik legnagyobb szabású spirituális rendezvényéről, melynek ismét a Mandala-Veda Kiadó lesz a házigazdája 2008. június 15-én, látogasson el a kiadó weboldalára.

Ha szeretne Mária Magdolna és Jézus gyógyító és felemelő energiáiban fürdőzni és átélni Tom Kenyon utánozhatatlan hangjait, sok szeretettel várjuk a találkozóra!

(x)

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com