Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 25. (csü) – Márk,Márkó,Márkus
Test-lélek-szellem

Zágon Judit álomelemző sorozata (11.)

Az együtt-álmodás

Néhányan ismerik azt a jelenséget, hogy egy időben ketten ugyanazt álmodják. Ha többen és többet foglalkoznának tudatosan az álmaikkal, akkor többen élnék át ezt a különös élményt. Mindenki, aki szoros kötelékben él másokkal. Lássuk, mit jelent az „álom-áthallás”?

2/1. oldal

Telepátiakutatásokról már jelentek meg könyvek, furcsa mód az „álom-áthallásról” alig hallottam, pedig hétköznapi jelenség, ha nem is vesszük észre. Vagy észrevéve, a véletlen játékának tulajdonítjuk.

Sem a hely, sem az időm, sem a tudományos megalapozottságom nem elég ahhoz, hogy alapos magyarázattal szolgáljak, legyen ez a fizikusok és szellemtudósok dolga, én csupán megpróbálom elfogadtatni és megnyugtatni Önöket, hogy rendjén való, normális és tudatosan hasznosítható jelenségről van szó.

Példák a „telepatikus álmodásra”

1. álom:
„Az unokaöcsémről (2 éves lesz) álmodtam, hogy majdnem leesett a lépcsőn, de még időben el tudtam kapni. Ugyanazon az éjjelen az unokaöcsém mamája is ezt álmodta, de ő nem tudta elkapni és fejjel a falnak esett le a kisgyerek. Mit jelenthet ez, kérem, segítsenek! Anita”

2. álom:
„Az elmúlt napokban ugyanazon éjszakán férjemmel együtt, mindketten az egyik elvesztett szülőnkkel álmodtunk. Férjem az édesanyjával, én az édesapámmal. Én a szülőházamban voltam az édesanyámnál, és egyszer csak feleszméltem, hogy úristen, az apukám a kórházban van és én már milyen régen nem voltam bent meglátogatni. Amikor ezt mondtam az édesanyámnak, ő azt mondta, hogy dehogy, nemrégen voltál bent nála. És én csak folyamatosan azt mondogattam, hogy milyen nagyon fáj ez nekem, hogy nem mentem már régen be hozzá a kórházba.
Ez az álom nagyon felkavart, mert nagyon szerettem az édesapámat.
Férjem pedig ugyanezen éjszakán azt álmodta, hogy a meghalt édesanyját tette be a koporsóba.
Kérem, írja meg, mit gondol Ön erről az álomról (álmokról). Éva”

3. álom:
„Van egy kollegám, aki már régóta tetszik nekem, de felesége meg gyereke van, akiket szeret, úgyhogy szóba sem jöhet köztünk ”olyan„ kapcsolat, bár jóban vagyunk, sokat hülyülünk a szünetekben. Néhány napja azt álmodtam róla, hogy megölelt, csókolóztunk, viszonozta a szerelmemet, és ez csodálatos volt. Óvatosan elkezdtem neki másnap mesélni, rettentő zavarba jött, a végén kiderült, hogy ő is rólam álmodott, megdöbbenve vette álmában észre, hogy fogja a kezemet, nem értette, hogy kerültünk olyan helyzetbe. Azt szeretném kérdezni, ez mit jelent, talán mégis viszonozza az érzelmeimet? Júlia”

4. álom:
„Egyik éjjel apósomról álmodtam, aki öt éve meghalt. Álmomban élt és beszélgettünk. Reggel kiderült, hogy ugyanabban az időben a férjem is az apjáról álmodott, aki meglátogatta őt a túlvilágról, hogy elmondja neki, minden rendben van, látja őt és örül az unokának. A férjem boldog volt, bár nem merte megölelni, nehogy kiderüljön, hogy múló képzelet csupán, ezért némán és hosszan nézte szeretett apját, meg akarván őrizni a szent pillanatot. Lehetséges, hogy apósom szelleme járt nálunk az éjszaka? Mariann”

5. álom:
„Tegnap az ötéves fiam azt álmodta, hogy kirándulni voltunk, séta közben kikötődött a cipője, lehajolt bekötni, de mire felnézett, nem voltunk sehol. Halálra rémülten kiabálni kezdett értünk, végül felébredt. Kiszámítottam, hogy kb. ugyanabban az időben zajlott az én álmom is őróla. Piacon voltunk, ahol rengetegen voltak, összefutottam ismerősökkel, így egy pillanatra elfelejtkeztem a fiamról, és amikor nyúltam a kezéért, nem találtam sehol. Kétségbeesve rohangáltam a tömegben, hogy megkeressem, de hiába, végül rémületemben felébredtem, talán éppen egyszerre a fiammal. Lehet, hogy álmomban meghallottam a kiáltását, vagy miként lehetséges ez az egybeesés? Kiderült, hogy a fiam ugyanolyan színű ruhában volt mindkettőnk álmában... Nóra”

A cikksorozat egyéb írásai:
A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com