Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 25. (csü) – Márk,Márkó,Márkus
Test-lélek-szellem

Az otthoni gyógymódok nagykönyve (4.)

A Maui virág- és drágakőeszenciák

Nemrég jelent meg és hamar népszerűvé vált Az otthoni gyógymódok nagykönyve, Frank Zsófia, Kürti Gábor természetgyógyászok és a Puedlo Kiadó közös vállalkozása. Most folytatjuk a megfelelő gyógyító eszencia kiválasztási lépéseinek ismertetését a könyv alapján.

3/2. oldal

Az eszenciák a következők:

1. Borágófű (Borage)
Kitartó éberséget szabadít fel, amely minden érintett számára pozitív kimenetel elérését segíti, ha kihívással vagy esetleges vereséggel állunk szemben.

2. Körömvirág (Calendula)
A tehetetlen düh energiáját fordítja át életerőre, ami haladéktalanul cselekvési energiában nyilvánul meg.

3. Búzavirág (Cornflower)
Önbizalomhoz segít, hogy felülemelkedjünk az önmagunkra erőltetett korlátokon, miután szembenéztünk azokkal az árulásokkal, amiket önmagunktól és másoktól elszenvedünk.

4. Pitypang (Dandelion)
Növeli az érzékelést, vigaszt nyújt félelem esetén, és bizonyossághoz juttat.

5. Árvácska (Heartsease pansy)
Határozatlanság esetén növeli az intuíció és a választás erejét.

6. Vad írisz (Wild iris)
Az elkülönülés érzését átalakítja a természettel való egység tudatává, a befejezetlenség érzése helyett a természet elemeinek támogatásába vetett bizalmunkat szilárdítja meg.

7. Orgona (Lilac)
Az érzékek finom hangolását segíti a jelenre és a jövőre vonatkozó észleléseinkben vagy intuitív felismeréseinkben. Növeli az érzékfölötti észlelés képességét.

8. Sarkantyúvirág (Nasturtium)
Amikor a környezetünkkel vagy a bennünket körülvevő körülményekkel kapcsolatosan elveszítjük a tisztánlátásunkat, segít azt visszanyerni, annak megfelelően cselekedni, és visszaállítani az elveszett harmóniát.

9. Napraforgó (Sunflower)
A Napraforgó a Maui eszenciák életmentő cseppje, hiszen a Nap felé fordulás erőt és lelkesedést hoz magával, és oldja a megfosztottság és a megpróbáltatás negatív érzéseit.

10. Vadrózsa (Wild rose)
A támadóan ellenséges érzést félbeszakítja, hogy lehetőségünk nyíljon a türelmet választani. Átalakítja a harag érzését életerővé.

11. Ibolya (Wild violet)
Megértővé, sőt elismerővé tesz mások hiedelemrendszere és szükségletei iránt, megkönnyíti a fentiekre való ráhangolódást.

12. Cickafarkkóró (Yarrow)
Oldja az elfojtott fájdalmat és bűntudatot, amelyet azért érzünk, mert azt hisszük, kényszerítenünk kell a világot, hogy alkalmazkodjon a mi vágyainkhoz, elképzeléseinkhez és elhatározásainkhoz. Megnyitja az utat az egyenlőség és a valódi törődés előtt.

A cikksorozat egyéb írásai:
A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!

Hozzászólások
#1 stieber magdolna 2010-02-03 13:50:01
 
A Frank Zsófia által tartott tanfolyamra szeretnék jelentkezi. Sajnos az a telefonszámon ami meg van adva nem Frank Zsófiáé, azon így nem tudtam jelentkezni. A tanfolyam menüpontban szintén nem sikerült, mivel nincs közte a life-coaching (március 29), ami érdekelne. kérem segítsenek, hogy hogyan is lehetne erre a tanfolyamra jelentkezni és róla bővebbet megtudni.

Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com