Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 20. (szo) – Tivadar,Odett
Egész-ség

Weixl-Várhegyi László:

Egészségvédő esővíz, desztillált víz

Tanácsadónk oxigénes vízről írt cikkeivel kapcsolatban egy látogatónk kételyeinek adott hangot, miszerint a kémiailag tiszta víz az ásványi anyagokat is kivonja a szervezetből, tehát káros. „Vízszakértőnk” több forrásból utánanézett, vajon mi is a helyzet a desztillált vízzel.

2/2. oldal

Kóstoljuk meg, milyen ízű a desztillált vízzel készült étel!

Az ember évente több mint 1000 liter folyadékot iszik meg, és a veséken naponta 180 liter testnedv folyik át. Csak a tiszta víz (esővíz, gleccserjég olvadéka, desztillált víz, reverz ozmózisos eljárással szűrt és tisztított, de nem visszasózott víz) alkalmas emberi fogyasztásra.

A Ringier oldat is desztillált víz tisztaságú, és ott az 1%-nyi sókat csak a közvetlen véráramba ömlesztés miatt teszik hozzá. A desztillált víz az egészséges sejteket nem mossa ki, mivel a sejthártya ép. A beteg sejteket nyugodtan eltávolíthatja, a szervezetnek nincs rá semmi szüksége! A másodpercenkénti 200 ezres nagyságrendű sejtmegújulási folyamat a szervezetben gyorsan pótolja a kimosott sejteket, és a beteg sejtek helyére ép, egészséges sejtek kerülnek.

Dr. O. Hanish már 100 évvel ezelőtt desztillált víz itatásával gyógyított számos betegséget! Jómagam és családom is több mint 10 éve azt isszuk, azzal főzünk, és azóta nem voltunk betegek. Az ortodox izraelita vallásúak közel 4000 éve desztillált vizet isznak, a japánoknál is sokan fogyasztanak desztillált vizet. Biztosan nem véletlenül.

Próbáljunk meg desztillált vízzel főzni egy zöldborsólevest vagy elkészíteni egy gyógy- vagy élvezeti teát! Meglátjuk, hogy a tiszta víz sokkal jobban kioldja az ízeket, a hatóanyagokat, és sokkal finomabb, sokkal hatékonyabban hasznosítható lesz a szervezet számára.

Remélem, ezek a tények meggyőzték Önöket, és ezentúl nem tiltakoznak, ha baleset után a mentőben nem ásványvizet kötnek be tisztító-, méregtelenítő infúzióként, hanem 99%-os desztillált vizet tartalmazó Ringer oldatot.

Kitekintés Ausztráliába

Nem okoz egészségügyi problémákat a tisztítatlan esővíz fogyasztása, illetve az egyéb háztartási célokra történő felhasználása – derül ki egy Ausztráliában készítette tanulmányból. A melbourne-i Monash Egyetem szakemberei összesen 300 olyan háztartást vizsgáltak, amelyek víztározókban összegyűjtött esővizet használtak elsődleges ivóvízforrásként. A kutatók a palackozott ásványvizek okozta környezetszennyezési problémák miatt látták indokoltnak elkészíteni a tanulmányt.

Bár a kísérletben részt vevő háztartások mindegyike kapott egy olyan asztali esővízszűrő készüléket, amely elméletileg a gyomor- és bélhurutért felelős baktériumok kiszűrésére volt alkalmas, valójában csupán a berendezések felét látták el ilyen szűrőbetéttel.

A készülékkel felszerelt családok egy éven át folyamatosan feljegyzéseket készítettek egészségügyi állapotukról. Ezeknek az adatoknak az elemzésével végül a kutatók arra a megállapításra jutottak, hogy a gyomorbántalmaktól szenvedők aránya hasonló volt a két csoport esetében, illetve szinte megegyezett a tisztított csapvizet fogyasztó nagyobb közösség tagjainál mért eredményekkel.

„A kezeletlen esővizet fogyasztók körében nem volt magasabb a megbetegedések száma azokhoz képest, akik tisztított esővizet ittak”, így nyilatkozott Karin Leder, a Monash Egyetem járványügyi tanszékén működő, fertőző betegségekkel foglalkozó részleg vezetője. „Ez a tanulmány megerősíti, hogy alacsony a megbetegedések kockázata. Érdemes lenne tehát figyelembe venni az esővíz különböző háztartási célokra kiterjedő használatát, különösen a száraz időszakokban. Arra szeretnénk bátorítani az embereket, hogy merjék használni az esővizet”, tette hozzá.

Weixl-Várhegyi László
mérnök, radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta,
életmód- és táplálkozási tanácsadó és terapeuta, haj- és természetgyógyász,
a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének tagja
Tanácsadás

Weixl-Várhegyi László természetgyógyász tanácsadónk „Hogyan éljük túl a civilizációt? Avagy életerő életfogytig!” címmel előadást és tanácsadást tart 2010. január 16-án, szombaton 10 órától 17 óráig Nyíregyházán, a MÁV állomáshoz közel, a Napfényes Életmód Egyesület szervezésében, a Népkert utca 5. szám alatt lévő Életmód Házban.
Ha lehet, kérjük az előjelentkezést Bradács Mária egyesületi vezetőnél a napfenyeletmod@freemail.hu e-mailen keresztül, vagy a 06-42-400-926-os telefonon, a szervezőknél.

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com