Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 20. (szo) – Tivadar,Odett
Egész-ség

Gombos László főorvos az influenzáról

Megelőzés, védelem testnek és léleknek

„Korábban több évig dolgoztam influenzaosztályon és körzeti ügyeletesként is. Járványos időben naponta 80-100 beteget is elláttam. Sohasem kaptam el a betegséget. Akkor még nem ismertem az egyéb védekezési lehetőségeket, ”csak„ hagyma, fokhagyma fogyasztásával védtem magam.”

3/3. oldal

Szintén ajánlható készítmény az immunrendszer erősítésére, tüdőproblémákra ható anyagokat is tartalmazó KING KONG. Ugyancsak növeli a szervezet ellenálló képességét a leuzeát is tartalmazó STIMARAL.

A PROBIOSAN-t is kihasználhatjuk az immunrendszerünk erősítésére légúti hurutok, megfázások esetén. Gyulladásellenes, immunrendszerre is ható, továbbá A- és D-vitamint tartalmazó készítmény a VITAMARIN. A-vitamin tartalma a nyálkahártyák (légutak) szempontjából védőhatású. A D-vitaminról számos adat gyűlt össze, bizonyítva, hogy alacsony D-vitamin-szint esetén 40%-kal gyakrabban fordul elő légúti fertőzés, így influenza is.

A zöldárpa (BARLEY), illetve az algát is tartalmazó SPIRULINA BARLEY javallatai között is megtalálhatjuk a gyulladásokkal, fertőzésekkel szembeni védelmet, valamint a nyálkahártyák regenerációját támogató hatást. A CHLORELLA alga indikációi között is leírták az immunrendszer működését ösztönző hatást, továbbá gazdag forrása a vitaminoknak, ásványi anyagoknak, nyomelemeknek, amelyek segíthetnek bennünket szervezetünk erősítésében, a fertőzések elleni küzdelemben.

A külső védelem eszközei

A helyiségek levegőjét fertőtlenítő, 11-féle illóolajat tartalmaz a SPIRON spray, szerintem nagyon kellemes, citromos jellegű illattal.

Hétféle illóolaj, grépfrútmag, tuja, boróka, kámforfa, licsi stb. kivonat és humin anyagok találhatók a BALNEOL fürdőolajban. Alkalmazásakor az illóolajok illatterápiás hatása is érvényesül. A Podhájska termálforrás sókoncentrátumát tartalmazó BIOTERMAL fürdősó kapcsán kiemelendő a sós fürdő jó hatása a légúti betegségekre.

Mint a fenti felsorolásból és összehasonlításból látjuk, az ENERGY készítmények komplexen tartalmazzák a szükséges gyógynövényeket, illóolajokat és egyéb összetevőket. Észrevehetjük, hogy szinte az összes ENERGY termék felsorolható, vagy fertőzés-, illetve gyulladásellenes, légzőszervünket, immunrendszerünket segítő hatásuk, vagy a szervezetünket nélkülözhetetlen vitaminokkal, nyomelemekkel, ásványi anyagokkal ellátó, pótló hatásaik okán.

Dr. Gombos László
belgyógyász főorvos

További információ és ingyenes orvosi tanácsadás az Energy honlapján.

(x)

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com