Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. márc. 29. (pé) – Auguszta
Egész-ség

Betegséget okozó sugárzások (4.)

Veszélyes tetőterek, csecsemőhalál

A sorozat előző részében példákkal igyekeztem bemutatni, hogy a meddőség kiváltó oka lehet többek között geopatogén zónák és az elektroszmog káros hatása. Várandósság idején kiemelten fontosnak vélem, hogy óvjuk ezektől a kismamát, biztosítsuk a magzat zavartalan fejlődését.

3/3. oldal

A hölgy aggódó tekintettel mesélte, hogy ezeket az eszközöket már régóta ki akarta dobni a lakásból, de valahogy soha nem szánta rá magát. Miután megszabadultunk a kellemetlenséget okozó tárgyaktól, érezhetően javult a helyzet, és nekiállhattam kideríteni, hogy mi is volt az eredeti probléma oka, miért is érezte kellemetlenül magát a család a beköltözésük után.

A megtalált bűnös

A földsugárzás felmérése során kiderült, hogy a férj rendszeresen visszatérő migrénes fejfájásának okozója feltehetően az ágy fejrészén található Hartmann kereszteződési pont, és a megszüntetett lengőtér együttes hatása volt. A hölgy gyulladásos problémáinak oka is az alhasi részt érintő sáv lehet. Igen, de ezek a problémák csak pár év alatt alakulnak ki, és nem adnak magyarázatot arra, hogy a beköltözés után miért érezték rosszul magukat.

Én már sejtettem, mi lesz a baj. Eljött a műszeres vizsgálatok ideje. Először az építőanyagok esetleges radioaktív sugárzását mértem, majd egy másik készülék segítségével a magas frekvenciás elektromágneses sugárzást, amelyet a közelben található mobiltelefon adótornyok okozhatnak. Minden a legnagyobb rendben volt.

Ekkor egy újabb műszer került elő a táskámból, amellyel a falakban futó elektromos vezetékek által keltett elektroszmogot, mágneses és elektromos mezőket lehet megvizsgálni. A mágneses terek vizsgálata nem mutatott eltérést, de amikor a mérőkészüléket átállítottam az elektromos terek vizsgálatára, beigazolódott a gyanúm: a tetőtéri lakások igen gyakori problémája, a magas elektroszmog a bűnös.

Amitől a műszer is csaknem „kiakadt”

A műszer számkijelzője szinte megbolondult és hangos sivításba kezdett. A bántó hangot kikapcsoltam, de a kijelzőn továbbra is nyomon követhető volt az extrém erős anomália. Elektromost térerősségre az épületbiológusok 5V/m határt szabnak, de fekhelyen javasolják, hogy ez az érték ne haladja meg az 1V/m-es térerősséget.

Az édesanya döbbenten nézte, ahogy a biztonságosnak vélt gyermekágyon (amelynek környezetéből gondosan eltávolítottak minden elektromos készüléket) a műszer az extrém erős anomália határértékét könnyedén átugorva, a javasolt határértéket több mint 150-szeresen meghaladó erősségű elekroszmogot mutatott! Egyértelműen megtaláltuk tehát, hogy a család beköltözését követően jelentkező problémákat a magas elektromos térerősség, az elektroszmog okozta.

A magas térerősség az összes fal mentén mérhető volt, a mért értékek helyenként a műszer mérési tartományának határát súrolták. A falakban futó vezetékek „felgerjesztették” a tetőtéri falak szerkezetét, és a tetőszigetelésre használt alumínium hőtükör fóliát is. Így azután ezek az épületszerkezetek, mint valami antenna, besugározták az egész felső szintet. Ez volt az oka a család alapproblémáinak, és később tovább rontotta a helyzetet a szakszerűtlenül elvégzett földsugárzás-vizsgálat és „árnyékolás”.

Miután kiderítettük, hogy mely elektromos áramkörök okozzák a gondot, javasoltam, hogy az érintett szakaszokra villanyszerelővel szereltessenek be feszültségmentesítő relét. Ez biztosítja, hogy éjszaka elektroszmogtól mentesen tudjanak aludni. Amíg ez meg nem történik, addig pedig esténként kapcsolják le az áramkörökhöz tartozó kismegszakítókat. Ezután szakszerűen megszüntettem a fekhelyükön található földsugárzásokat.

A fenti tanulságos esetet azért osztottam meg önökkel, mert tapasztalataim szerint az elektroszmognak egy igen gyakran előforduló okáról van szó, amely igen gyakran fordul elő tetőtérben kialakított szobákban. Alvászavar, feszültség, allergia, fejfájás jelzi jelenlétét.

További tanulság, hogy a hozzá nem értés, legyen az akár a legtisztább segítő szándékú, gyakran nagy bajok okozója lehet.

Almásy Zsolt
radiesztéta, biotérenergetikai szakember
a Natura Biotérenergetikai Hálózat tagja

Radiesztézia, földsugárzás, elektroszmog mérés és védekezés
Telefon: 06-30-444-74-41
Email: almasyzsolt@gmail.com
Weboldal: Földsugárzások, Elektroszmog

A cikksorozat egyéb írásai:
Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com