Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 20. (szo) – Tivadar,Odett
Egész-ség

Vén Péter:

A látástréning mindenkin segíthet

Állandó szerzőnk ezúttal azon elmélkedik, dr. Bates után vajon újabb 100 évet kell-e várni arra, hogy valaki együtt figyelje meg a modern kutatások eredményeit és a látástréning hatásait? A látás javításának „titka”, a megoldás pedig már 100 éve létezik: ez a látástréning.

3/2. oldal

Ezen az alapon bírálható volna mindegyik írás – a zeneterápiát kivéve –, mert fel sem vetik, hogy a keringésre ható táplálékok, mikrotápanyagok, az akupunktúra vagy más, hatnak a látás tulajdonképpeni egészére, a memóriára, az emlékezésre, a látástraktus tökéletesen relaxált állapotát feltételező mivoltára, ami nélkül egészséges látás nem létezik. Ha romlani kezd a látás, akkor különösen a 90% (az agyban rejlő képesség) kezd el romlani, és nem az a 10%, amiért a szem felelős, és amire a szakemberek a gyógymódokat kitalálták és ma is alkalmazzák! Írjuk le gyorsan, amit már annyiszor közreadtunk, és 100 éve kőbe véste egy amerikai szemorvos:

A látás tudatunk műve, az agyban lejátszódó titok, folyamatok egésze – nem annyira a szemé. Ha magát a látást valamilyen mentális feszültség éri, akkor a titok-teljesítmény akadozni kezd, rosszul látunk, amit speciális relaxálással teljesen helyre lehet billenteni (látástréning). De ha optikai eszközökkel, mikrotápanyagokkal, talpmasszírozással, szemüvegekkel, fizikai törvényekkel kínlódunk csupán, eredményeink alig lesznek, mert a lokális „megoldások” a látás 10%-át célozzák meg. A negatív folyamatok később állandósulnak, és egyre súlyosabb hatásuk lesz. (Erősebb szemüveg kell, egyre fáradtabb lesz a szem, egyre helytelenebb nézési szokásokkal nézzük a táblát a suliban, a monitort a munkahelyen stb.). A szemüveg viselése állandóvá teszi az említett feszültséget, tehát inkább el kellene felejteni az optikai segédeszközöket, mintsem erőltetni azokat. Optikai úton „segíteni” egy tudati tevékenységet nem más, mint egy logikai ferde torony!

A 100 éves „újdonság”

A többféle feszültség később pangást okoz a szem keringésben, és megszületnek a fizikai elváltozások. A magas dioptriáknál az ideghártya elvékonyodása, leválása, a hályogok – és mondjuk egy jó kis 20 éves szemüveghordás mellett olyan komoly retinaproblémák is kialakulhatnak, mint például a makuladegeneráció. A kor előrehaladtával sokan maradék látással fognak élni, félig vakon járni 80 éves korukra vagy még előbb, mert az orvosi praktikák nem sok jót ígérnek az új század elején sem. Pedig nem kellene ennek így lennie...

Lehet, hogy ismét 100 évet kell várni, míg eljutunk oda, hogy a modern kutatások eredményeit és az eredeti látástréning egyszerre történő hatásait megfigyeljék, ami azután majd sok esetben szenzációs áttörést hozhat?

Néha mutatkoznak ellenkező előjelek, nem tudva, hogy valaki, valaha már napvilágra hozta a látás mibenlétét... Legutóbb épp magam foglalkoztam azzal, hogy leleplezzek egy szenzációs álhírt.

Egy újság szenzációként jelentette, hogy az agyunknak előre kell látni azt, amit látni fogunk...

Dr. Bates pedig mindezt leírta, magam pedig most írom a 46. cikkemmel itt, minden bizonnyal többször is hivatkozva a fentiekre, segítve népszerűsíteni a könnyen megtanulható rendszer lényegét, gyakorlatait.

Már csecsemőknek is segít

Most itt az újabb lehetőség, a fentiek ismeretében kérdezzenek bátran! Alkalmazzák a keringésjavítás módszereit a látástréninggel! Olyan eszközökhöz nyúlnak, amelyeket alig használtak fel Magyarországon, a nagyvilágban.

Kapcsolódó cikkek:
A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!

Hozzászólások
#4 Nattamatta 2009-09-29 23:41:17
 
Kedves Péter ha elküldené a szemtréningről szóló anyagát megköszönöm, valamint milyen gyogyteát javasol a Bükki füvesember.
Válaszát köszönöm
Nattamatta
#3 rizó 2009-09-09 15:19:49
 
nagyon remek oldal mindenkinek ajánlani tudom.gratulálok
#2 Csiri Mari 2009-09-09 10:20:24
 
Kedves Péter ha elküldené a szemtréningről szóló anyagát megköszönöm, valamint milyen gyogyteát javasol a Bükki füvesember.
Válaszát köszönöm.
#1 frézia21 2009-09-09 08:44:38
 
T.Cim!
Nem régen találtam rá a NATURSZIGET-re,egyszerüen fantasztikus jónak tartom, úgy ahogy van. A közlemények - cikkek- szinesek, érdekesek, teljesen lefoglal olvasásuk, csak gratulálni tudok az egész
csapatnak.
Köszönöm. J. Gizella

Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com