Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. márc. 28. (csü) – Gedeon,Johanna,Hanna
Egész-ség

Hogyan csökkentsük a kockázatot?

Tippek a rák korai felismerésére

A rák, mint tudjuk, nem más, mint az abnormális rákos sejtek ellenőrizetlen növekedése és terjedése a szervezetben. A testünkben azonban megvan az a képesség, hogy megszüntesse és visszafordítsa a káros folyamatokat – ha odafigyelünk a szervezetünk által küldött intő jelekre.

4/2. oldal

Dr. Simoncini meglepő felfedezése, hogy a szódabikarbóna rendkívül hatékony a rákos sejtek elpusztításában, a kemoterápia mellékhatásai és költségei nélkül. Az olasz onkológus mell- és húgyhólyagrákos betegeinek 99%-a meggyógyult minden egyéb beavatkozás – sebészeti vagy kemoterápiás eljárás – nélkül, pusztán annak köszönhetően, hogy egy helyi infiltrációs eszközzel, egyfajta katéterrel, szódabikarbónát juttatott el közvetlenül a mell- és húgyhólyagrákos szövetekhez.

Egy másik érdekes megközelítés dr. Ryke Geerd Hamer német orvos nevéhez köthető, akinek alapelve, hogy minden betegség, köztük a rák eredeti oka is a szervezetet ért valamilyen váratlan sokkhatásban keresendő, és minden ilyen betegség megszüntethető az eredeti érzelmi probléma megoldásával.

Hogyan csökkentsük a minimálisra a rák kockázatát?

1. Tartsuk optimális szinten a D-vitamint: napozzunk eleget biztonságos körülmények között, és ha ez nem lehetséges, pótoljuk táplálékkiegészítőkkel. Ha a rák már kifejlődött és D-vitamin készítményt szedünk, tanácsos rendszeresen vérvizsgálattal ellenőrizni a D-vitaminszint alakulását.

2. Hagyjuk el, de legalábbis mindenképpen jelentősen csökkentsük a feldolgozott élelmiszerek, a cukor és a szénhidrátok fogyasztását. Ez még a teljes értékű, organikus szénhidrátokra is vonatkozik, hiszen ezek is gyorsan lebomlanak a szervezetben, és hirtelen megemelik az inzulin- és a leptinszintet.

3. Egyszerű vérteszttel rendszeresen ellenőriztessük szervezetünk inzulin- és leptinszintjét!

4. Fogyasszunk megfelelő mennyiségben ómega-3 és ómega-6 zsírsavakat, és csökkentsük a feldolgozott növényi olajok arányát az étrendünkben.

5. Rendszeresen mozogjunk – ez segít alacsonyan tartani az inzulinszintet, ami pedig rendkívül hatékony eleme a rákmegelőzésnek.

6. Fontos az elegendő és minőségi alvás.

7. Étkezzünk a táplálkozási típusunknak megfelelően.

8. Minél kevesebb környezeti méreganyaggal érintkezzünk: kerüljük a növényvédő szerek, a szintetikus légfrissítők, a háztartási kemikáliák használatát és a légszennyezett területeket.

9. Csökkentsük környezetünkben az elektromos és egyéb sugárzást, amilyen messzire csak lehet, kerüljük az átjátszó- és rádióállomások környékét, a wifi- és mobiltelefon sugárzást.

10. Sütés és faszénen való grillezés helyett főzzük, pároljuk az ételeinket.

11. Törekedjünk az érzelmi stabilitásra és keressünk megfelelő eszközöket, eljárásokat az esetleges negatív érzelmi és idegrendszeri beidegződéseink megváltoztatására. Többnyire ugyanis ezek aktiválják a rákot okozó géneket. A betegségeink 85%-a érzelmi okokra vezethető vissza, ezért ez a faktor az összes többi fizikai tényezőnél fontosabb!

12. Táplálékunknak legalább a harmadát nyersen fogyasszuk.

13. Figyeljünk a testünk jelzéseire, különösen az alábbi 20 tünetre érdemes nagyobb figyelmet fordítani.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com