Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 23. (ke) – Béla
Egész-ség

Sebestyén Csaba:

Gyógyítás rovásszimbólumokkal (1.)

Több ezer éve használ az ember gyógyításra, jó szerencse elérésére, tértisztításra, lakóházak védelmére különböző szimbólumokat, geometriai formákat. Ma kezdődő cikksorozatunk természetgyógyász szerzője az általa felfedezett rovásszimbólumok titkaiba vezet be bennünket.

3/3. oldal

TérharmonizátorItt egy egyszerűbb térharmonizátort láthatunk. A 12-tagú alapjel-csoportot bővítettem 34 db jelet tartalmazó térharmonizátorrá. További bővítések, variációk eredményeként kifejlesztettem egy kb. 3500 alapjelet tartalmazó, kört és benne egyenlő szárú keresztet adó térharmonizátort is. Az elemek számának növelésével távolhatásuk mértéke is növekszik.

Ezek a szimbólumok akár több méteren, több 10 méteren át is átformálják, megváltoztatják – nem megszüntetik! – a negatív sugárzási információkat, vízereket, csomópontokat stb. Ezáltal is javíthatók a lakótér energetikai viszonyai. A kör-keresztet formázó szimbólum egyébként rovásírásunk „F” jelét jeleníti meg. Egyfajta földi jegyet is (védelem, középpont, négyzet forma) képviselhet.

Kapu jelekkelEz a körkereszt látható több példányban is egy erdélyi pajta ajtaján – egyben a népi, szerves műveltségünk tanújeleként – elsősorban az óvó-védelmező jel szerepében. Az ábra Bíró Lajos Varázsgyógyítás című könyvéből származik (Pajta ajtajába vésett jelek a gyimesközéploki csángóknál – gyergyói havasok, Erdély.)

A 60-70 db jelenleg meglévő rovásszimbólumom elkészítésében fontos, előzetes körülmény, hogy festőként sokféle geometriai formát jelenítek meg az aprólékos kidolgozású képeimen a figurákon kívül, ezért is – részben ösztönösen – vonzódtam az egyszerű és szépnek mondható formavilágot ábrázoló rovásjeleinkhez.

Azt hiszem, ez jól látható az Operátor című festményemen (1995, olaj, 160x220 cm). Másfelől jónak mondható vizuális képzelőerőm alapján nem került nehézségembe megterveznem egy rovásszimbólumot, nem beszélve arról, hogy többségük – mintegy készen, részleteivel együtt – „megjelent bennem”. Nem volt más dolgom, csak egyszerűen lemásoltam azt, amit láttam belülről.

Operátor

Sebestyén Csaba
bioenergetikus, fitoterapeuta, természetgyógyász, festő
(70) 610-5811, (54) 450-063
jelaba@freemail.hu

(Folytatjuk)

A cikksorozat egyéb írásai:
Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com