Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 19. (pé) – Emma
Egész-ség

Sebestyén Csaba:

Gyógyítás rovásszimbólumokkal (1.)

Több ezer éve használ az ember gyógyításra, jó szerencse elérésére, tértisztításra, lakóházak védelmére különböző szimbólumokat, geometriai formákat. Ma kezdődő cikksorozatunk természetgyógyász szerzője az általa felfedezett rovásszimbólumok titkaiba vezet be bennünket.

3/1. oldal

Sámánok, tudó emberek, táltosok ismerték és alkalmazták a szimbólumok, mértani formák, színek, gyógynövények, ráolvasások, ima, fohász, hangok, zenék stb. gyógyító hatásait, erőit a beteg gyógyítása, gyógyulása céljából.

Az Ötz-völgyi Alpokban 7000 éves, jégbe fagyott férfi tetemet találtak. Bőrét 23 helyen vonal- és keresztrajzolatok borították. Egy innsbrucki orvoscsoport igazolta, hogy ezek gyógyító szimbólumok voltak, amelyek a gleccserbe fagyott férfi ízületi és csigolyabántalmainak kezelésére szolgáltak.

Körbler felismerései

Közismertek a kereszt, kör, csillag, Dávid csillag, piramis szimbólumok, amelyek nemcsak energiákat hoznak létre, hanem sokszor etnikai, vallási ismertetőjegyeket is tükröznek. Ezen gyógyító szimbólumok energetikai, érzelmi, információs hatásait vizsgálta Erich Körbler bécsi természetgyógyász-kutató. Körbler érdemeihez tartozik, hogy felismerte a formák, színek, hangok fizikai hatásmechanizmusát, és bebizonyította, hogy mértani formákkal (párhuzamos vonalkombinációkkal, egyenlő szárú keresztekkel, szinusz vonalakkal), hangokkal, színekkel rendszeresen befolyásolható a szervezet egészségi állapota. Hatásuk azon alapul, hogy ezek a mértani formák megváltoztatják a bioenergetikai mező (aura = a testet körülölelő, azt átható, tojás alakú elektromágneses, finomenergetikai tér; csakrák stb.) tulajdonságait. Tehát az élő szervezetet érő információ (mértani formák, színek, elektromágneses sugárzások stb. ) megváltoztatható, megfordítható geometriai formák alkalmazásával.

Egy gyakorlati példa: a bécsi Városháza dísztermeit a tapétái alá helyezett, több rétegű, egyenlő szárú kereszt-vonal kombinációval árnyékolta a szomszédos tv-stúdió sugárözönétől. Az általa elnevezett új homeopátia módszerét a Németországban található PraNeoHom intézetben alkalmazzák és oktatják betegeknek, illetve érdeklődőknek.

Az információ megfordíthatóságának Körbler által felfedezett elvét más információs gyógymódok is használják. Egyik ilyen gyógymód pl. a Bach-virágterápia (érzelmi-lelki problémák szelíd gyógymódja). Ez utóbbit magam is akalmazom. A homeopátia „a hasonlót a hasonlóval” elvet alkalmazza az öngyógyító mechanizmusok serkentésére. Egyik legújabb információs gyógymód a Nes-terápia; amikor ennek 62 információs cseppjéből 1-2-félét alkalmaznak, azzal a „testmező”-ben szüntetik meg a betegség okait. A megfelelő információ (hír, tájékoztatás, értesítés) a legújabb kvantumfizikai kutatások alapján sokszor anyagi, biokémiai szer használata nélkül képes a beteg szervezet gyógyulását elindítani, elősegíteni.

Ősi rovásjeleink alkalmazása

Mindezek után hogyan kerülnek ide rovásjeleink? Biológia-rajz szakos tanár, festő vagyok – természetgyógyászként a kilencvenes évek közepe óta foglalkozom a Körbler-féle szimbólum- vagy jelgyógyítással. Idővel sikerült a gyógyító Körbler-jeleket továbbfejlesztenem, három új gyógyító jel erejéig.

A cikksorozat egyéb írásai:
Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com