Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 20. (szo) – Tivadar,Odett
Egész-ség

Weixl-Várhegyi László cikke (2.)

A mobil nem való gyerek közelébe!

Minden sejtünk folyamatosan küld és fogad elektromágneses jeleket. Ez a folyamat létfontosságú a szervezet egészének folyamatos működése szempontjából, de szervezetünk a fogadott „rossz” jelre akár úgy is reagálhat, hogy gátlástalan sejtnövekedést, sejtburjánzást indít el.

2/2. oldal

Veszélyesebb a dohányzásnál!

A világ 13 legfejlettebb országára kiterjedő vizsgálatok (Dr. Keith Bleck, Dr. Ronald Herberman, Dr. Sanjai Gupta, Dr. Paul J. Rosch, Dr. Jerome Beers, Dr. Ross Adey stb.) azt is megállapították, hogy a daganatok leginkább a fejnek azon a felén alakulnak ki, amelyik oldalon a gyakrabban telefonálnak. A világ egyik vezető idegsebésze, Vini Khurana professzor szerint a mobil- és DECT-telefonok sokkal súlyosabb veszélyt jelentenek az emberek, ezen belül a gyermekek egészségére, mint a dohányzás.

A mobilgyártók eleve elutasítják az ilyen kutatási eredményeket és a statisztikai adatokat. Varga professzor a magyarországi előadásai során elmondta, hogy neves mobilgyártó multik megpróbálták elérni, hogy ne hozza nyilvánosságra a kutatási eredményeit. Varga professzor nemrég Németországban hirtelen elhalálozott. Ő volt az első kutatók egyike, aki nem fülhallgatókat ajánlott a védelemhez, hanem magas antioxidás tartalmú erdei gyümölcsök leveinek (fekete berkenye) fogyasztását, valamint az úgynevezett EMF-harmonizálók használatát. Ez a harmonizáló 95%-al képes csökkenteni a mobilok és egyéb drót nélküli telefonok ártó hatásait. DECT-telefonok esetében mindkét egységet el kell látni a harmonizálóval. Dr. László Mária vércsepp-vérkristály analízisei tökéletesen igazolják, az EMF-harmonizáló semlegesítő hatását.

Dr. Hummel Zoltán fizikus még 1994-ben publikálta Magyarországon a pittsburgi egyetem (Carnegle Mellon University) kutatásait. A fizikus azt is megállapította, hogy úgy az extra alacsony erőterek, mint magas frekvenciájú elektromos és elektromágneses erőterek, egyformán károsítják az egészséget. A kutatások alapján a váltóáram 50Hz-es frekvenciája és a mobilok 1800MHz-es frekvenciájának egészségkárosító hatásmechanizmusai csupán a „támadási pontban” különböznek egymástól. A lényeg: mindegyik árt!

Ha félti a gyerekét, vegye el a mobilját!

Dr. Masari Emoto a szervezetünkben lévő víz (a vér és az agy 90%-a víz!) kristályszerkezetének változásait le is fotózta, és könyveiben közzétette. A vizsgálat kimutatta, hogy ha az agyat vagy a vért nem éri elektromágneses hatás, akkor szép, rendezett vízstruktúrát mutat mind a sejtek, mind a vér stb. vízstruktúrája. Ha viszont elektromágneses frekvenciás sugárzás hat a testünkre, akkor testünk vízsturktúrája rendezetlen, amorf struktúrájú lesz!

Nyilván számos, általam még nem ismert, egyéb tudományos kutatási anyag is egyértelműen bizonyítja a maroktelefonok egészségkárosító hatásait, de a lobbiérdekek sajnos még erősen befolyásolják a közvéleményt, sőt a hivatalos szerveket is. Igyekeznek elbagatellizálni az ártó hatásokat, s közben egyre több kis beteg lesz a gyermekrák-osztályokon, sőt már Gyermekrák Alapítványt kellett létrehozni ahhoz, hogy finanszírozni tudják az egyre szaporodó rákos megbetegedések kezelését.

A mobiltelefon használat során a veszélyek gyermeket, felnőttet egyaránt érintenek, csakhogy a gyermekek bármely fejlődési szakaszban vannak is a felnőtté váláshoz vezető úton, e fejlődési szakaszban bekövetkező zavarok miatt még fokozottabban veszélyeztetettek. Egyes európai országokban már tilos a gyermekeknek mobiltelefont bevinni az iskolába, nálunk pedig az iskolákban még a mobiltelefonok használatát sem korlátozzák.

Ha a kedves olvasó elolvassa írásomat és szereti a gyermekét, akkor remélem, elveszi tőle a mobilját, és visszatérnek a telefonkártyás, telefonfülkés kapcsolattartáshoz, vagy pedig harmonizálót használnak, és csak a legszükségesebb információk legrövidebb időtartamú átadásához használják a mobiltelefonjaikat. Mindig jobb megelőzni a bajt, mint ha a bekövetkezett bajt kell elhárítani, megoldani.


Weixl-Várhegyi László
mérnök, radiesztéta, bioenergetikus,
fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó és -terapeuta, természetgyógyász,
a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének tagja.
Tel/fax:06-27-350-204
weixl.varhegyi.laszlo@gmail.com
Tanácsadás

A cikksorozat egyéb írásai:
Kapcsolódó cikkek:
A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com