Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. márc. 28. (csü) – Gedeon,Johanna,Hanna
Egész-ség

Weixl-Várhegyi László cikke (2.)

A mobil nem való gyerek közelébe!

Minden sejtünk folyamatosan küld és fogad elektromágneses jeleket. Ez a folyamat létfontosságú a szervezet egészének folyamatos működése szempontjából, de szervezetünk a fogadott „rossz” jelre akár úgy is reagálhat, hogy gátlástalan sejtnövekedést, sejtburjánzást indít el.

2/1. oldal

Sokan használnak vezetékes és vezeték nélküli headseteket. A vezetékessel az a baj, hogy ha a készülék testközelben van, akkor is árt az egészségünknek. Ha a testünktől távolabb, de a kezünkben van, az is árt az emberi test sejt- és vízstruktúrájának, a vezeték pedig antennaként összegyűjti az éterben lévő összes tranzienseket, és ezáltal válik egészségkárosítóvá. A vezeték nélküli headset sem jobb, mert ott a fülön lévő készülék – mint egy mini adó-vevő – ugyanolyan hatást idéz elő a térben, mint a DECT-telefon a lakásban, csak ebben az esetben a kisebb adóteljesítmény és a két készülék közötti távolság miatt kisebbek a károsító hatások. Ha így telefonálunk, távolítsuk el a gyermekeket a készülékek közeléből, mivel az ő agyvelejüket még nem védi olyan összefüggő és erős koponyacsontozat, mint a felnőttekét.

A kihangosítóval ellátott mobiltelefonokat sem jó használni a gépkocsin belül, viszont azon kívül már kisebbek az ártó hatások, de ilyenkor se legyenek a közelben gyermekek. Egyedül az lenne jó megoldás, ha olyan mobiltelefonokat gyártanának, amelyeknek volna külső antenna-csatlakozójuk, és lenne ilyen csatlakozó egység a gépkocsiban is, mert ilyenkor az antenna a kocsiszekrényen kívül helyezkedik el, és adáskor nem veszélyezteti a gépkocsiban ülőket, mivel a gépkocsi fém kocsiszekrénye védelmet nyújt (kivéve a Trabantokat és a műanyag felépítménnyel rendelkező gépkocsikat) számukra.

Vannak felelőtlen kismamák, akik hosszú percekig folytatnak beszélgetéseket a mobiljaikon, s nem gondolnak a magzatukra. Ugyanilyen felelőtlenek azok a kismamák is, akik a bekapcsolt mobiltelefonjukat a gyermek mellé teszik a babakocsiba vagy a gyermek kezébe adják, hogy játsszon vele. Vajon hány magzati rendellenesség, vetélés vagy gyermekkori rákos eset írható a tudatlan és felelőtlen kismamák számlájára?

Gyermekeknél eddig ismeretlen rákfajták jelennek meg

Varga professzor kutatási munkája igazolja, hogy szervezetünk minden sejtje állandóan küld és fogad elektromágneses jeleket. Ez a folyamat létfontosságú a szervezet egészének folyamatos működése szempontjából, gondoskodik arról, hogy testünkön belül mindenhol és mindig az történjen, aminek kell. Ezért minden sejt úgy épül fel, hogy gyenge elektromágneses jeleket tudjon értelmezni. Ha egy fogadott jelet (pl.: mobiltelefonról vagy DECT telefonról érkezőt) biológiailag értelmez a sejt, akkor a legtöbb esetben úgy reagál rá, hogy akár gátlástalan sejtnövekedést, sejtburjánzást is elindíthat. Ez függ az egyén immunrendszerétől és a szervezet fejlettségétől. Egy fejlődésben lévő szervezet (kisgyermekek, óvodások, általános iskolások, fiatal felnőttek) esetében ezt a folyamatot sokkal hamarabb idézi elő egy ilyen kívülről jövő fogadott jel.

A kutatás kimutatta, hogy – a jel intenzitásától függetlenül – a testben ugyanaz a folyamat játszódik le. Ami nagyon lényeges, az a hatás időtartama, minél tovább tart ugyanis a mesterségesen előállított elektromágneses mező hatása a szervezetünkre, annál több téves parancsot „produkálnak” a biokémiai rendszereink (a fehérjeszintézis felborulása, metasztázisok kialakulása stb.). Ezért nem mindegy, hogy mennyi ideig telefonálunk!

Olyan daganatos megbetegedések jelennek meg egyre növekvő számban, különösen a fejlődésben lévő gyermekeknél, amelyek eddig ismeretlenek voltak (agydaganat, fülmirigyrák, glioma, hallóidegtumor, hallócsontrák, középfül rák, halántékcsontrák, az alsó állkapocs felső részének daganatos elváltozásai stb). Ezeknek a megbetegedéseknek a száma – a mobiltelefon elterjedésével arányosan – napjainkban is növekszik.

A cikksorozat egyéb írásai:
Kapcsolódó cikkek:
A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com