Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 20. (szo) – Tivadar,Odett
Egész-ség

Válaszol: Weixl-Várhegyi László

Sok férfi képtelen az utódnemzésre

Rendszeresen közreadjuk – természetesen írójuk megváltoztatott nevével – a tanácsadóinkhoz érkezett e-maileket és a rájuk adott válaszokat, ha másokat is érintő információkról van szó. Ezúttal Weixl-Várhegyi László természetgyógyász tanácsadónk levelezéséből válogattunk.

2/2. oldal

Gyulladt fog

Kedves László!
Egy ismerősömnek erősen bedagadt az arca jobb oldala. A fogorvos azt mondta, hogy begyulladt az egyik foggyökér-csatorna, és „természetesen” antibiotikumot írt fel. Ilyen esetben lehet-e természetes módszerrel csökkenteni a gyulladást, vagy szedje az antibiotikumot?
Köszönettel várom válaszát:
Pál

Kedves Pál!
Naponta 2x1 fél deciliternyi ezüstkolloidot zubogtasson 20 percig a szájában, utána nyelje le, majd vegyen be egy 50 mg-os Q10-et, ezután pedig cserszömörcés szájvízzel öblögessen, végezetül pedig propoliszt vigyen be a szájüregbe, és szintén tartsa ott fél órát. Egyen jó sósan, patikai sóval sózva, majd pedig borogassa külsőleg hideg borogatással. Egy nap alatt rendbe fog jönni. Szednie kellene még C-vitamint, Spirulinát és Acidophilust is.
Mielőbbi gyógyulást! Üdvözlettel:
W-V. László

Kedves Laci!
Lenne még néhány kérdésem: a Spirulinára és az Acidophilusra miért van szükség? C-vitaminból milyen mennyiség javasolt ebben az esetben? Üdv.:
Pál

Kedves Pál!
A Spirulinát mindenkinek kellene szednie Magyarországon, mert nincs jód a talajban, s a szerves jód a pajzsmirigy számára nagyon fontos, valamint van benne DNS-t javító RNA és DNA is. Ez utóbbi a sejtmegújuló funkciónál, ami minden embernél robbanásszerű (másodpercenként 200 ezer sejt!), nagyon fontos. Ugyanilyen lényeges, hogy a környezeti és táplálkozási hatások által folyamatosan pusztuló, a bélflóra 80%-át kitevő Lactobacillus acidophilus folyamatosan pótolva legyen, mert a bél felel az immunrendszer 70%-áért!! Több ezer éve hirdetik az orvosok, hogy a halál a belekben lakozik!

Dr. Linus Pauling azért kapott orvosi Nobel díjat, mert már 1940-ben megállapította, hogy egy embernek naponta 16-20 ezer (!) mg C-vitaminra van szüksége. Ő is annyit szedett a 96 éves korban bekövetkezett haláláig, és mindvégig egészséges volt szellemileg és testileg! Én is naponta ennyit szedek. Ebből 6000 mg nyújtott felszívódású, a többi (kb. 12-14 ezer mg) pedig patikában vásárolt aszkorbinsav, amit reggelenként desztillált vízből készített 1 liter teában oldok fel, és a nap során apró kortyokban megiszogatom. Reggelig tudnék róla írni, hogy ez miért fontos.

Ha ezt nem értik meg, akkor ne szedjék. Én sem kérdezem meg a számítógép-szerelőtől, hogy miért cserélte ki a hálózati kártyát, mert megbízom benne, hogy ért a PC-hez!
Üdvözlettel:
Weixl-Várhegyi László

* * *

Weixl-Várhegyi László tanácsadónk mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó és terapeuta, természetgyógyász, a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének tagja.

Kapcsolódó cikkek:
A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!

Hozzászólások
#1 csengeho 2007-11-27 14:53:57
 
Kedves László!

29 éves vagyok, van egy 2,5 éves kislányunk. Terveznénk a következő babát , lassan egy éve nem védekezünk, de eddig még nem sikerült.
Aggódnom kellene?
Válaszát előre is köszönöm.
Mariann

Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com