Kereső



Kiemelt partnerek

 

Felhívás

Hirdetésszervezőt keresünk, jutalé­kos rendszerben, magas jutalék­kal.
Jelentkezés szakmai önéletrajzzal.
2024. ápr. 19. (pé) – Emma
Egész-ség

Válaszol: Weixl-Várhegyi László

Komputerezés, fogyás, erősödés

Rendszeresen közreadjuk – természe­tesen írójuk megváltoztatott nevével – a tanácsadóinkhoz érkezett e-maileket és a rájuk adott válaszokat, ha másokat is érintő információkról van szó. Ezúttal Weixl-Várhegyi László természet­gyógyász tanács­adónk levelezéséből válogattunk.

2/2. oldal

Ha egy fiú fogyni és erősödni szeretne

Jó napot!
Szeretnék segítséget kérni: 13 éves fiú vagyok, és 54 kg. Szeretnék lefogyni és izmokat növeszteni a hasamra és a karomra. Kérem, segítsen!
Roland

Szia, Roland!
A mozgás minden gyógyszert pótol, de olyan gyógyszert még nem találtak fel, amely a mozgást pótolná. Tévé előtt ülve, számítógépes játékokat nyomatva, ágyban feküdve nem lehet izmokat növeszteni.

Hány centi magas vagy? Én 13 évesen már 176 cm magas voltam, és 83 kg, és tiszta izom. Valószínűleg nem a súlyod sok, hanem a magasságod kevés hozzá! Ha sok édességet eszel, szintén elhízás a vége. Vércsoport szerint kellene táplálkoznod.

A legszebb izomzatot a tornasportban és a vízilabdázásban lehet szerezni. Ha ezeket a sportokat választod, biztosan szép testű férfi lesz belőled. Jó lenne, ha este legkésőbb 9 órakor ágyba kerülnél, mert így tud pihenni és regenerálódni a szervezeted.

El kell döntened, hogy mit akarsz. Tudsz-e a céljaid érdekében áldozatokat hozni, s ha kell, szenvedni is. Mindenütt ott lenni, mindent csinálni nem lehet! Most neked tanulni kell sokat, mert később sokkal nehezebben tanulsz. Ne érdekeljen mások véleménye. Járjad a magad útját! Azt, amit kitűztél magadnak.

Ne hordjál piercinget, ne tetováltass magadra semmit, mert ezek csökkentik az immunrendszer erejét. Ne dohányozz! Ne drogozz! Ne alkoholizálj, mert mindegyik sok kárt tesz a fejlődő szervezetedben. Éjszaka ne legyen a közeledben, 2 m-es körzetben, áram alatt lévő elektromos vezeték!! Naponta csinálj tarkóra tett kézzel legalább 300-400 felülést úgy, hogy a lábad ne legyen beakasztva sehová, de ne is emelkedjen, amikor a felüléseket csinálod. Nagyon szép és erős hasizomzatod lesz. A karizmaidat fekvőtámasszal tudod erősíteni, vastagítani. Minél szélesebb kar-terpeszben végzed, annál jobban erősít, különösen a váll izmait. Ha van olyan tárgy (nyújtó, bordásfal, vízvezetékcső stb.), amire rá tudsz csimpaszkodni, akkor csináljál egymás után többször is 10-10 felhúzódzkodást úgy, hogy egyszer kifelé fordított tenyérrel kapaszkodsz, egyszer pedig befelé fordítottal. Csodálatos szép és erős karizmaid lesznek. Szkanderben meg fogsz verni mindenkit. Az erősítésből a lábaidat se hagyd ki. Fuss felfelé a lépcsőn naponta úgy kb. 1000 lépcsőfokot. Sokat szökdelj lábujjhegyen, úgy is, hogy legyen valamilyen súly rajtad (hátizsákban vagy súlyzóval). Egyenes háttal támaszkodj az ajtófélfának, guggolj le és végezz legalább 100 ilyen guggolást. Sokat bringázhatsz, úszhatsz is, ha kedved tartja.

Feltétlenül szedjél Spirulina alga tablettából napi 2 szemet, szelén tablettából szintén napi 2 szemet, cink tablettából napi egy szemet, B-komplex vitaminból napi 2 szemet, C-1000 vitaminból napi 4 szemet. Szedjél Acidophilusból is napi egy szemet, étkezés előtt.

Sok teljes kiőrlésű tönkölybúza lisztből készült olajos kenyeret egyél hagymákkal (medvehagyma, lila hagyma, zöldhagyma, fokhagyma, vöröshagyma, póréhagyma, snidling). Az olaj, amit a kenyérre kensz, hidegen sajtolt szőlőmagolaj, lenmagolaj, kendermagolaj, bio szójaolaj, dióolaj, mandulaolaj, olíva extra szűz olaj keveréke legyen.

Patikában vegyél nátriumkloridot, és azzal sózzad az ételeidet, meg az anyud is azzal főzzön. Ne igyál se szénsavas üdítőket, se szódavizet, se szénsavas ásványvizeket. Legjobb lenne az élelmiszer-ipari desztillált víz, vagy a reverz ozmózisos eljárással tisztított ivóvíz, de ha ezek nincsenek a közeledben, akkor legalább ivásra csak szénsavmentes AVE vagy VERA ásványvizeket igyál. Napi minimum 3 liter folyadékot be kell vinned a szervezetedbe.

Tejet ne igyál! Tejtermékek közül a szarvasi mozarella sajtot, a bolgár kecske feta sajtot, a szlovák brindza sajtokat egyed, de ha tudsz szerezni bácskai Feta sajtot, akkor azt is fogyaszthatsz. Vajat is ehetsz, de az Meggle márkájú vagy a Berg márkájú vaj legyen, mert azok nem homogénezettek.

Mézet, fruktózt vagy gyümölcscukrot használhatsz édesítőszerként. Sok katáng és cikória kávét igyál, tiszta vízzel készítve azokat. Lehet kapni bioboltokban zabtejport, szójatejport, rizstejport. Ezekhez csak forró víz kell, és nagyon finom italok készíthetők belőle, akár zabtejes cikória kávé is. Reggelire egyél sokat, és vacsorára keveset! Rágót ne használj, mert kikészíti a gyomrod.

Egyelőre ennyi elég lesz. Sok sikert ez erős emberekhez vezető úton. Senki nem tud érted annyit tenni, mint Te magad, saját magadért! Legyél önálló, lássad el saját magadat mindennel, ne hagyjad, hogy kiszolgáljanak. Így erősödik meg a jellemed is. Sok sikert a férfiasodásodhoz! Hízelegj a lányoknak, dicsérjed őket, és legyél velük mindig udvarias. Meglátod, milyen sikereid lesznek nálunk. Ez vonatkozik az anyudra és lánytestvéreidre is. A lányok szeme is erősíteni fogja az izmaidat, különösen az osztály- és iskolatársaidé. Legyél velük bizalmas, és Te leszel a kis Casanova!
Szeretettel üdvözöl:
Biolaci bácsi
olimpia-, világ-, Európa- és magyar bajnok dobóatléta

Weixl-Várhegyi László tanácsadónk mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó és terapeuta, természetgyógyász, a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének tagja.

A szerző egyéb cikkei:
Hozzászólás a cikkhez

A cikkhez csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!

Regisztrációhoz kattintson ide!


Natúrsziget címkefelhő

Teljes címkefelhő | Mire jó ez?
old.natursziget.com